Header Ads

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Προς Απρίλη τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Προς Απρίλη τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Προς Απρίλη τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης – Τι λέει το ΑΣΕΠ

Παράταση για μία ακόμη φορά παίρνει η ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για 8.166 μόνιμες θέσεις στους δήμους. Πριν από λίγες εβδομάδες το ΑΣΕΠ υποστήριζε ότι θα ήταν σε θέση να δημοσιεύσει τους πίνακες ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογιών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Όπως δήλωσαν ανώτατα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής (ΑΣΕΠ), «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, μας μένουν ακόμα 1.250 περίπου φάκελοι υποψηφίων που πρέπει να ελεγχθούν».Οι ίδιες πηγές τοποθετούν την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων στο πρωτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί οτι τον Απρίλιο του 2019, κλείνει ακριβώς ένας χρόνος απο την έναρξη των διαδικασιών της προκήρυξης.

Ενοχλημένο φαινεται πως είναι το υπουργείο Εσωτερικών και ο ίδιος ο κ. Χαρίτσης απο τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ οι προσωρινοί επιτυχόντες της 3Κ/2018 συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά στους δήμους, παρά το γεγονός οτι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ένα ποσοστο (αρκετά μεγάλο σύμφωνα με το ΑΣΕΠ) υποψηφιων που κατέθεσε πλαστα δικαιολογητικά!

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.