Header Ads

ΑΣΕΠ 2E/2018: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ 2E/2018: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 2Ε/2018

Εκδόθηκαν στον ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2E/2018 (ΦΕΚ1/22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δέκα (10) θέσεων «Πολιτικών Μηχανικών» [κωδικός θέσης:10001] με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, υποψηφίων μη κληθέντων σε συνέντευξη, αποκλειομένων υποψηφίων που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα, κλήθηκαν σε συνέντευξη αλλά δεν προσήλθαν και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι μη κληθέντες σε συνέντευξη, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα, κλήθηκαν σε συνέντευξη αλλά δεν προσήλθαν καθώς και οι αποκλειόμενοι για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι). Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΠ χωρίς αίτηση στο ΑΣΕΠ - Όλη η προκήρυξη, ευκαιρία και για αποφοίτους Λυκείου

ΑΣΕΠ: Τελευταία ευκαιρία - Για ποιες θέσεις στο Δημόσιο μπορείτε να κάνετε αίτηση μέχρι τη Δευτέρα

40 Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Αγιος Ανδρέας»

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.