Header Ads

Λόρεν Σάντσεζ: Η γυναίκα που θα κάνει τον Μπέζος να πληρώσει το ακριβότερο διαζύγιο του κόσμου

Η απάντηση στον Γάλλο συγγραφέα Γιαν Μουάξ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι 50αρες δεν είναι ερωτεύσιμες, ήρθε από την ίδια τη ζωή. Για χάρη μιας πενηντάρας, παίρνει διαζύγιο ο πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη. 

Και το όνομα αυτής Λόρεν Σάντσεζ. Με εμφάνιση που παραπέμπει εμμέσως στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η 49χρονη γυναίκα απασχολεί από χτες όλα τα εξώφυλλα του tabloid αμερικάνικου τύπου. 

Άλλωστε το εξώφυλλο του πιο διαβόητου tabloid, του National Enquirer, ήταν αυτό που ανάγκασε τον ιδρυτή και πρόεδρο της Amazon να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση περί διαζυγίου από την επί 25 χρόνια σύζυγό του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μπέζος γνώριζε ότι την επόμενη μέρα το National Enquirer θα κυκλοφορούσε με εξώφυλλο τον εξωσυζυγικό ερωτικό δεσμό του με την κυρία Σάντζεζ, σε ένα ρεπορτάζ διανθισμένο με παπαράτσι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού, ερωτικά μηνύματα του ενός προς τον άλλον και το χρονικό της σχέσης τους, με πολλές-πολλές λεπτομέρειες. Θέλησε λοιπόν να προλάβει το «κακό», δημοσιοποιώντας λίγες ώρες νωρίτερα τον χωρισμό του, τονίζοντας ότι είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του εδώ και καιρό «όπως ξέρουν οι φίλοι μας».

Tα μηνύματα που δημοσιοποιεί το National Enquirer χρονολογούνται από τον περασμένο Απρίλιο, εννέα μήνες πριν ο Τζεφ Μπέζος ανακοινώσει τον χωρισμό από τη σύζυγό του.

Σε αυτά, εξομολογείται τον παθιασμένο έρωτά του προς την Λόρεν, όπως θα έκανε και ένας άνδρας που δεν έχει 150 δισεκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό: «Σε αγαπώ, ζωντανό κορίτσι. Θα στο δείξω με το σώμα μου, με το στόμα μου, με τα μάτια μου, πολύ σύντομα».

Σε άλλο μήνυμα, της γράφει «Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά... Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, σε αγαπάω».

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, κατάφερναν να βρίσκονται συχνά -εως και έξι φορές μέσα σε δύο βδομάδες- παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Μάλιστα, οι συντάκτες ισχυρίζονται ότι ο Μπέζος πήγε ταξίδι με την Σάντσεζ με το ιδιωτικό του τζετ (αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων) και της έστελνε ερωτικές selfies, τις οποίες δεν δημοσίευσε το περιοδικό επειδή ήταν πολύ άσεμνες. 

Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες παρακολούθησης του Μπέζος ώστε να βγει το «λαβράκι», όπως ισχυρίζεται το περιοδικό το οποίο χαρακτηρίζει το θέμα ως «τη μεγαλύτερη έρευνα της ιστορίας του». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι παρακολουθούσαν τον Μπέζος και την ερωμένη του σε 5 πολιτείες, οι ερευνητές-δημοσιογράφοι έκαναν 40.000 μίλια για να τους βρίσκουν σε κάθε τοποθεσία όπου οι δύο ερωτευμένοι ξέφευγαν μακριά από τους συζύγους τους.

Το who is who της «πέτρας του σκανδάλου»

 Η γυναίκα που έκανε τον πλουσιότερο άνδρα του κόσμου να συμπεριφέρεται ως ερωτευμένος έφηβος, δεν είναι άγνωστη στο αμερικάνικο κοινό. Αυτά είναι τα πιο χαρακτηριστικά από την έντονη ζωή της, όπως τα καταγράφει το BusinessInsider:

1. Έχει κάνει καριέρα ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια

 Στο ενεργητικό της έχει από συμπαρουσίαση δημοσιογραφικών εκπομπών μέχρι την παρουσίαση, επί δύο σεζόν, του σόου Dancing with the stars.

2. Έχει δίπλωμα πιλότου ελικοπτέρου και αεροπλάνου

Η Σάντσεζ ξεκίνησε να πιλοτάρει αεροπλάνα το 2011, ενώ το δίπλωμα της ως πιλότος ελικοπτέρου το πήρε το 2016.

3. Έχει τη δική της εταιρία ελικοπτέρων

Το 2016 ίδρυσε την εταιρία Black Ops Aviation, η οποία παρέχει ελικόπτερα σε ταινίες, ενώ κάνει και πλάνα από ελικόπτερο για λογαριασμό ταινιών.

4. Έχει παίξει στο Fight Club

Όχι ως ηθοποιός ακριβώς, αλλά υποδυόμενη μια παρουσιάστρια, δηλαδή τον εαυτό της. Και δεν έχει εμφανιστεί μόνο στο Fight Club σε αυτόν τον ρόλο αλλά και στις ταινίες The Day After Tomorrow και The Fantastic Four.

5. Είναι παντρεμένη με κροίσο του Χόλιγουντ

Σύζυγος της είναι ο Πάτρικ Γουάιτσελ, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην κινηματογραφική βιομηχανία. Είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εταιρίας WME, που μανατζάρει καλλιτέχνες όπως ο Ματ Ντέιμον, ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Χιου Τζακμαν. Η Σάντσεζ και ο Γουάιτσελ παντρεύτηκαν το 2005 και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι σε διάσταση από το φθινόπωρο. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση ότι ο Γουάιτσελ γνωριζόταν με τον Μπέζος και μάλιστα υπάρχουν κοινές φωτογραφίες του (πρώην) ζευγαριού με το αφεντικό της Amazon.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.