Header Ads

Η Νοτοπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως είπε, ένα αυτοάνασο της άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξη σημειώνοντας πως βγήκε από αυτό πιο δυνατή.

«Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Η κα Νοτοπούλου σημείωσε πως παρά την βαρηκοία, θεωρεί την περιπέτεια αυτή ένα δικό της κομμάτι που το κουβαλάει μέχρι σήμερα και την καθόρισε σαν άνθρωπο.

Όσον αφορά τη θέση που κατέχει μέχρι αυτήν την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η ίδια σημείωσε πως σύντομα θα την εγκαταλείψει.

«Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω δύο σημαντικά έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα και μετά υπάρχει χρόνος για τον προεκλογικό αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα πυρά επιθέσεων που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα, η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογραμμίζει πως «από τη μια η κοινωνία μας ζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη τους πολεμά.Όμως νομίζω πως αν εμείς οι νέοι δεν μπούμε μπροστά ποιός θα το κάνει;».

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.