Header Ads

Προσλήψεις στο Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού (προκήρυξη)

Προσλήψεις στο Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτισμού (προκήρυξη)

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών που αφορούν τον προγραμματισμό και την οργάνωση της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (9-12 Μαΐου 2019) καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων και εκθέσεων που διεξάγονται στο πλαίσιο αυτής.

Συγκεκριμένα, η πρόσληψη αφορά τον αναφερόμενο παρακάτω, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμό ατόμων με τα αντίστοιχα καθήκοντα και τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Η διοργάνωση της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» (ΟΠΣ 5002343) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων και Γραμματειακής υποστήριξης 1

Στέλεχος Διοργάνωσης Πολιτιστικού Προγράμματος 1

Στέλεχος - Διοργάνωση Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών 1

Στέλεχος – Διοργάνωση Φεστιβάλ Μετάφρασης 1

Στέλεχος Δημοσιότητας, Προβολής και Επικοινωνίας 1

Στέλεχος για τη μετάφραση κειμένων ενημερωτικού και προωθητικού υλικού 1

Η προθεσμία υποβολής αίτησης μαζί με τα αιτούμενα δικαιολογητικά (στα γραφεία του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού) λήγει τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14.00.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.