Header Ads

Ο Ροντ Στιούαρτ έγινε 74 χρονών - Τα κοκτέιλ στη λιμουζίνα και το ρομαντικό δείπνο

Ο Ροντ Στιούαρτ γιόρτασε χθες (10 Ιανουαρίου) τα γενέθλια του και η αγαπημένη του σύζυγος, η 47χρονη Πένι Λάνκαστερ με την οποία συμπληρώνουν αισίως 20 χρόνια κοινού και ευτυχισμένου βίου, ανέβασε στο instagram της φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Ο Ροντ Στιούαρτ έκλεισε τα 74 και το γιόρτασε με την Πένι απολαμβάνοντας για αρχή κοκτέιλ μέσα σε λιμουζίνα και στη συνέχεια «δείπνο για δύο» στο γαλλικό ρεστοράν Clos Maggiore, το «πιο ρομαντικό ρεστοράν του Λονδίνου».

«Χρόνια Πολλά σ′ αυτόν που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα» έγραψε η Πένι στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, 12 και επτά χρονών και παραμένει ένα από τα πιο σταθερά και αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday to the one I love and always will 💗#closmaggiore @sirrodstewart @clos_maggiore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Lancaster (@penny.lancaster) στις

Ο Βρετανός Ροντ Στιούαρτ έχει συνολικά οκτώ παιδιά από πέντε σχέσεις (απέκτησε το πρωτότοκο παιδί του, τη Σάρα σε ηλικίας μόλις 18 χρονών). 

Σημειώνεται ότι, ο «γοητευτικός - άσχημος» ρόκερ με τη μεγάλη καριέρα που παραμένει ενεργός ύστερα από τέσσερις δεκαετίες, ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά, καθώς το 2000 διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυροειδή και όπως δήλωσε αργότερα, είχε φοβηθεί τότε ότι θα χάσει τη φωνή του. 

 (Με πληροφορίες από Daily Mail

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.