Header Ads

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τη ΣΟΧ2/2018 του ΑΣΕΠ

photo: Eurokinissi

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι πίνακες κατάταξης των 86 υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση (ΣΟΧ2/2018) για την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των Βρεφ/κών παιδικών σταθμών του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ: Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ένστασης κατά των πινάκων από σήμερα Πέμπτη (10/1/2019) έως και την Δευτέρα 21/01/2019.

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τ.θ. 14307, τ.κ. 11510) και, για να εξετασθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου 20 ευρώ, που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου ( e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράφει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Σιάρκος Μάκης
Από το Blogger.