Header Ads

Εχασε τον αρραβωνιαστικό της στην πτήση της Lion Air, πόζαρε μόνη στις γαμήλιες φωτογραφίες

Η Ιντάν Σιάρι έχασε τον αρραβωνιαστικό της λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, στην πρόσφατη αεροπορική τραγωδία της Ινδονησίας, όπου αεροσκάφος της εταιρείας Lion Air συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του.

Οπως αποκάλυψε, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο εκείνος αστειεύτηκε, προτρέποντάς την, αν δεν προλάβει να γυρίσει εγκαίρως για την τελετή, να βγάλει μόνη τις φωτογραφίες του γάμου και να του της στείλει. «Αν δεν προλάβω να γυρίσω μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, να φορέσεις το νυφικό που σου διάλεξα και ωραίο μακιγιάζ και να ζητήσεις λευκά τριαντάφυλλα. Βγάλε όμορφες φωτογραφίες και στείλτες μου», της είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ποστ του φωτογράφου στο Instagram.

Το αστείο του, δυστυχώς αποδείχθηκε προφητικό. Και η Ιντάν, για να τιμήσει τη μνήμη του, αποφάσισε να ικανοποιήσει την τελευταία του επιθυμία, ποζάροντας χωρίς αυτόν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα σχολικά του χρόνια και η Ιντάν περιγράφει τον αρραβωνιαστικό της, Ριο Νάντα Πρατάμα, ως «την πρώτη της αγάπη».

«Παρότι νιώθω θλίψη που δεν μπορώ να περιγράψω, πρέπει ακόμη να χαμογελώ για σένα. Δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένη, αλλά να φανώ δυνατή, όπως πάντοτε μου έλεγες», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο αεροπλάνο, που εκτελούσε πτήση από την Τζακάρτα στην πόλη Παγκάλ Πινάνγκ επέβαιναν συνολικά 189 άτομα. Δεν υπήρξαν επιζώντες, ενώ η άτρακτος του αεροσκάφους δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Πηγή: BBC

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.