Header Ads

Χλιδή και πεντάστερα ξενοδοχεία για τις γαλοπούλες που θα διεκδικήσουν τη χάρη από τον Αμερικανό πρόεδρο

Μια από τις δύο θα γίνει αύριο η πιο διάσημη... γαλοπούλα των ΗΠΑ. Και οι δύο, ωστόσο, περνούν ζωή χαρισάμενη μέχρι την επίσημη τελετή στον Λευκό Οίκο.

Ο λόγος για τον «μπιζέλι» και το «καρότο», τα δύο συμπαθή πουλερικά που θα διεκδικήσουν την περίφημη χάρη από τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, όπως ορίζει η παράδοση της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Μέχρι τότε, οι δύο μεγαλωμένες στην Καλιφόρνια γαλοπούλες... χαλαρώνουν σε δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον, όπου τα πιο απλά δωμάτια ξεκινούν από την τιμή των 189 δολαρίων την εβδομάδα

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης επέτρεψαν στους φωτογράφους να απαθανατίσουν τα δύο πτηνά και στο προσωπικό τους δωμάτιο, που έχει διακοσμηθεί καταλλήλως, ώστε να τα κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Την απόφαση για το ποια από τις δύο γαλοπούλες θα κερδίσει τη χάρη, θα πάρουν οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν σε σχετική ψηφοφορία.

Αμφότερες πάντως, μετά την τελετή θα σταλούν στο «Gobblers Rest», σε Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, όπως και όλες οι προκάτοχοι τους. Εκεί, θα μείνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, υπό τη φροντίδα των φοιτητών του τμήματος ζωολογίας της σχολής.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.