Header Ads

Πολικές αρκούδες κάνουν σεξ σε εμπορικό κέντρο για τα Χριστούγεννα και κάποιοι ενοχλήθηκαν

Είναι αλήθεια ότι οι πολικές αρκούδες είναι συνυφασμένες με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Τι γίνεται, όμως, όταν τα χαριτωμένα ζώα αναπαριστώνται να κάνουν σεξ στην καρδιά ενός εμπορικού κέντρου στη Νήσο του Μαν στη Μ. Βρετανία Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπαν ανοιχτά τη γνώμη τους.

 Δυο πολικές αρκούδες παρουσιάζονται σε στάση που οι περισσότεροι φαντάστηκαν ότι κάνουν σεξ, σύμφωνα με τη Mirror.  Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου υπήρχε και μια τρίτη αρκούδα που ήταν τοποθετημένη έτσι, ώστε να φαίνεται πως κοιτά περίεργα την πράξη του ζευγαριού. Η πρόθεση του καλλιτέχνη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Αν και οι περισσότεροι αντέδρασαν θετικά στο πρωτότυπο «μήνυμα» των Χριστουγέννων, αρκετοί δυσαρεστήθηκαν. «Ένιωσα να διασκεδάζω, αλλά παράλληλα να ενοχλούμαι» γράφει ένας στο Twitter. «Ήταν η καλύτερη αναπαράσταση που είδα ποτέ», γράφει ένας άλλος.

Πάντως, το εμπορικό κέντρο απολογήθηκε για το συγκεκριμένο σκηνικό και σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «η παρουσίαση έχει αλλάξει. Ζητάμε συγγνώμη από τους πελάτες που ενοχλήθηκαν από το διαδραστικό θέαμα.

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.