Νεα Πτολεμαιδας

Rss - Νέα ΠτολεμαΐδαςEpikoinonia me Nea PtolemaidasYoutube Nea PtolemaidasTwitter PtolemaidaFacebook Ptolemaida

27/6/14

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/7/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
Διάβασε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας», στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού την Τετάρτη 25 Ιουνίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», στο πλαίσιο του Προγράμματος «DESUR». Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα DESUR στοχεύει στην Ανάπτυξη Βιώσιμων Περιφερειών μέσω Υπεύθυνων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Διάβασε περισσότερα

Ανοιχτό μάθημα μπαλέτου στο Αμύνταιο

Σας προσκαλούμε στο ανοιχτό μάθημα μπαλέτου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην μεγάλη αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου Αμυνταίου .
Διάβασε περισσότερα

Περιφερειακή παράταξη "αλλάΖουμε εποχή": Η μάχη ενάντια στη «μικρή» ΔΕΗ, είναι μάχη για τη ζωή και το μέλλον της Δυτικής ΜακεδονίαςΟι αυτοδιοικητικές εκλογές πέρασαν, η αναστολή έληξε και η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις.

Αποφάσεις που θα πάρουν άλλοι. Ποιοι; Οι ίδιοι που αποφάσιζαν μέχρι τώρα, δηλαδή η κυβέρνηση και το σύστημα εξουσίας των Αθηνών.

Διάβασε περισσότερα

ΕΕΤΕΜ Κοζάνης: Η υπόθεση της ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ αφορά όλους μας.Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Τα συμφέροντα σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και την Τρόικα φρόντισαν να συμπεριλάβουν αναίτια στο Μνημόνιο την μεγαλύτερη Επιχείρηση της χώρας.
Βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν χέρι στον Όμιλο ΔΕΗ .

Διάβασε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή: Η κυβέρνηση καταστρέφει τον Εθνικό χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό

Ομιλία της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στο νομοσχέδιο «Χωροταξική και Πολεοδομική Μεταρρύθμιση – Βιώσιμη Ανάπτυξη»
Διάβασε περισσότερα

Ο Παπαδιαμάντης μιλάει για την χρεοκοπία

(Πηγή: «ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ», Ἔτος 4ο - Ἀρ. Φύλλου 14 - Ἰούνιος 2011, Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΒΟΪΟΥ, ΕΝΤΥΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ-ΕΚΦΡΑΣΙΣ, ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.Π.Π.Ι ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Διάβασε περισσότερα

Χαιρετισμός Ευγενίας Ουζουνίδου στη συγκέντρωση της Πτολεμαΐδας

Φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς ο όγκος του κοινοβουλευτικού έργου και η προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει, μέσω των στημένων συνθέσεων των θερινών τμημάτων της Βουλής, την κοινωνία μας προ τετελεσμένων γεγονότων, δεν επιτρέπουν την παρουσία μου εκεί σήμερα, στο πλευρό σας και στον μεγάλο αγώνα που δίνετε και δίνουμε για την υπεράσπιση της ΔΕΗ.

Διάβασε περισσότερα

Μήνυμα εστάλη από την πλατεία της Πτολεμαΐδας: Αγώνας, αγώνας, αγώναςΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ¨ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ¨
Στην προσπάθεια στην οποία με τόσο μένος επιδίδεται τον τελευταίο καιρό η συγκυβέρνηση προκειμένου, υπό τις ¨επιταγές¨ της Τρόικας και των ιδιωτικών συμφερόντων, να ξεπουλήσει την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας, θα το ήθελαν πολύ να βρουν απέναντί της ΜΟΝΟ τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
Διάβασε περισσότερα

Ο Π. Κουκουλόπουλος για την αντιμετώπιση της επιζωοτίας του καταρροϊκού πυρετού στην Πελοπόννησο

Σημεία Ομιλίας του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλου σε επίκαιρη ερώτηση της

Διάβασε περισσότερα

Κουκουλόπουλος: «Η νέα ΚΑΠ θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δόση οξυγόνου για την ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια»

Ομιλία Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Πάρι Κουκουλόπουλου στην πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων συνεταιρισμών της ΠΑΣΕΓΕΣ

Διάβασε περισσότερα

«Πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων με την επαναπρόσληψη των 249 πρώην υπαλλήλων της Ολυμπιακής»

Με ερώτηση που συνυπογράφεται από την Ευγενία Ουζουνίδου (Βουλευτή Κοζάνης)και τον Θανάση Πετράκο (Βουλευτή Μεσσηνίας) υπογραμμίζεται η απαξίωση της ΥΠΑ από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Διαπιστώθηκε, με επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην ΥΠΑ,
Διάβασε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή: Εκτός θέματος ο κ. Παπαδόπουλος

Επίκαιρη Ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με την ορθή πολιτική εξασφάλισης των δημοσίων εσόδων από τη διαχείριση των υλικών και άυλων υποδομών της χώρας μας.
Διάβασε περισσότερα

Θερινή προβολή ταινίας σήμερα στην Πτολεμαΐδα

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Διάβασε περισσότερα

Ψωμιάδης: Συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, παρά τις οχλήσεις

Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης. Παρουσία όλων των μελών, ο πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε σε σύντομη αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος και της συνεργασίας του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό των κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλου.
Διάβασε περισσότερα

Στο 40% οι μετεξεταστέοι της Α’ Λυκείου

Βαθμολογικό «βατερλώ» σε μία σειρά βασικών μαθημάτων καταγράφεται στις προαγωγικές εξετάσεις της Α΄ Λυκείου που διεξήχθησαν κατά 50% μέσω της Τράπεζας Θεμάτων, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιοχές το ποσοστό των μετεξεταστέων να ανέρχεται στο 40%!

Διάβασε περισσότερα

Ένας καυτός ήλιος για τα καλοκαίρια μας

του Θανάση Παπαδημητρίου

Καλοκαίριασε πια (ο όρος αναφέρεται αυστηρώς ημερολογιακά και αισίως μετεωρολογικά – καμιά σχέση με την ψυχολογική διάθεση των Ελλήνων).

Διάβασε περισσότερα

Ο Σύλλογος Δρομέων συνοδοιπόρος στο δύσκολο έργο Συλλόγου Ευαισθητοποίησης Μυικής Δυστροφίας

Σκοπός του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας ήταν , είναι και θα είναι πάντα η δια των εκδηλώσεων του ενίσχυση της φιλίας, του πνεύματος κατανοήσεως και συσφίξεως των σχέσεων μεταξύ των μελών και η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ τους, η δια μέσου του αθλητισμού πολιτιστική καλλιέργεια των μελών του Συλλόγου και της νεολαίας γενικότερα, η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για την ωφέλεια και την αναγκαιότητα της καθημερινής άσκησης, η παρακίνηση τους για μαζική συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να αναπτυχθούν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ικανών αθλητών και υγιών ανθρώπων
Διάβασε περισσότερα

«ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2014» 4 και 5 Ιουλίου, στην Πτολεμαΐδα

Διήμερο εκδηλώσεων του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, με μεγάλο αφιέρωμα στο Λευτέρη Χαψιάδη

Διάβασε περισσότερα

25/6/14

Απίστευτο! Δείτε πόσα κέρδισε στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παίκτης από την Πτολεμαΐδα!

Με μόλις 1,50 ευρώ κέρδισε 17.672,30 ευρώ ο τυχερός παίκτης από την Πτολεμαϊδα, ποντάροντας σε έξι σκόρερ.

Διάβασε περισσότερα

Η Π.Βρυζίδου καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση ενάντια στην πώληση της «Μικρής ΔΕΗ»ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ»

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες της Εορδαίας να δώσουν δυναμικά το παρών στο συλλαλητήριο ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαίδας.
Διάβασε περισσότερα

Παράταση υποχρέωσης τοποθέτησης ABS στα κυκλοφορούντα και μεταβιβασμένα βαρέα επαγγελματικά οχήματα

Υπεγράφη απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κου Μιχάλη Παπαδόπουλου, με την οποία παρατείνεται η υποχρέωση τοποθέτησης ABS στα κυκλοφορούντα και μεταβιβασμένα βαρέα επαγγελματικά οχήματα έως τις 31/12/2014. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία δεδομένου ότι δεν έχει υποβληθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο η μελέτη που είχε ανατεθεί σε αυτό για την εξέταση της τεχνικής δυνατότητας εκ των υστέρων τοποθέτησης αυτού. 
Διάβασε περισσότερα

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίθεση σε εργασιακά δικαιώματα

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Επίκαιρη Επερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Διάβασε περισσότερα

Συνάντηση των γραμματέων ΤΕΙ της Ελλάδας στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε χθες 24-06-2014, στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η προγραμματισμένη συνάντηση των Γραμματέων ΤΕΙ της Ελλάδας. Ο Γραμματέας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Γεωργανάκης ήταν ο οικοδεσπότης και συντονιστής της συνάντησης αυτής, στην οποία συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα υπηρεσιακά θέματα όπως: Αξιολογήσεις Προσωπικού, Οργανισμοί των Ιδρυμάτων, Εσωτερικοί Κανονισμοί καθώς και διάφορα άλλα θέματα Διοικητικού και Οικονομικού περιεχομένου.

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
Διάβασε περισσότερα

Ζεμπιλιάδου: Είπαμε από την αρχή όχι στην πώληση της Μικρής ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις Περιφερειακές εκλογές ο Συνδυασμός μας παρουσίασε τη δική του συνεκτική πρόταση για την ενεργειακή πολιτική, στην καρδιά της οποίας κομβικό ρόλο είχε η θέση μας για την ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ.

Διάβασε περισσότερα

Δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης σας προσκαλεί στη Δημοτική βραδιά που διοργανώνει στο Δάσος των Δώδεκα Αποστόλων, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, με την ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα.

Κλαρίνο: Κώστας Τσιοτίκας
Τραγούδι: Γιώργος Κρικέλης

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Διάβασε περισσότερα

Η «Ζούγκλα» μας τελείωσε, η «σπορά» της όμως;

Του Κωνσταντίνου Ζαγάρα*

Στο, πλέον, γνωστό του μυθιστόρημα, το «1984», ο Όργουελ αναφέρεται, μέσα από έναν διάλογο μεταξύ των προσώπων του έργου του, στη δύναμη της εξουσίας πάνω στα πρόσωπα και πως αυτή καταφέρνει να τους επιβάλλεται.

Διάβασε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή: «Στο αρχείο υποθέσεις διαφθοράς από τη Συγκυβέρνηση της διαπλοκής»

Κατάθεση Ερώτησης της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή, σχετικά με την υπόθεση υποκλοπής AΦΜ ανυποψίαστων πολιτών από παρατραπεζικό κύκλωμα.

Διάβασε περισσότερα

Εκτροπή αυτοκινήτου στην Επαρχιακή Οδό Τ.Κ Ασπρούλας-Τ.Κ Μεσόλογγου

Στις 12:35, σήμερα 24/06/2014, η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοήθειας μετά από εκτροπή από το οδόστρωμα Ι.Χ.Ε. οχήματος στην Επαρχιακή Οδό Τ.Κ Ασπρούλας-Τ.Κ Μεσόλογγου. Ανασύραμε νεκρό από ρέμα ένα άτομο του οχήματος ενώ δεύτερο άτομο του οχήματος ελαφρά τραυματισμένο παρελήφθει από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο συμβάν επιχείρησαν τρείς (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα (1) οχήματα.
Διάβασε περισσότερα

Ευχαριστήριο από το ΟΕΕ

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους

Διάβασε περισσότερα

"Διαδρομή στον ήχο της μνήμης", Διήμερο Εκδηλώσεων

Θέμα: ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ - δελτίο τύπου
Ημερομηνία: 2014-06-24

"Διαδρομή στον ήχο της μνήμης", Διήμερο
Εκδηλώσεων από το Χορευτικό Όμιλο
Ποντίων Αντάμωμαν

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28
Ιουνίου, ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων
Αντάμωμαν σας προσκαλεί στο διήμερο
εκδηλώσεων "Διαδρομή στον ήχο της
μνήμης" στο χώρο της Εμποροπανήγυρης
Κοζάνης (ΝΙΑΗΜΕΡΟ).

Διάβασε περισσότερα

Θούλη Σιδηροπούλου: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου, 18 χρόνια μετά…»

18 χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είναι πια μαζί μας. 18 χρόνια, που ο σπουδαίος άνδρας, ο μεγάλος επαναστάτης, ο Πρόεδρος μας έφυγε. 18 χρόνια, που ο Ηγέτης της Αλλαγής, ο Πολιτικός Ηγέτης της σύγχρονης Ελλάδας δεν είναι πια κοντά μας.
Από το ΠΑΚ στο ΠΑΣΟΚ και στα οράματα του Ελληνισμού, από γενιά σε γενιά, του μεγάλου Ξεριζωμού και της Προσφυγιάς, της Εθνικής Αντίστασης και του ΕΑΜ, του Ανένδοτου και του 1-1-4, της αντιδικτατορικής αντίστασης και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, της Μεταπολίτευσης και της Αλλαγής, ο
Διάβασε περισσότερα

«Γέφυρα Ζωής»: 20η Αιμοδοσία του 2014

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, κλείνοντας τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνει
Α) Αιμοδοσία την  Κυριακή 29 Ιουνίου 2014   με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου  από τις 09:00 – 14:00, (προσέλευση ως 13:30), στα γραφεία του Συλλόγου, ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΡΙΣΗ 23.
Διάβασε περισσότερα

24/6/14

59χρονος φαρμακοποιός της Πτολεμαίδας βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ τουΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας, με την είδηση της αυτοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, 59χρονου φαρμακοποιού (διατηρούσε φαρμακείο στην οδό Παναγή Τσαλδάρη), με καταγωγή από τον Ελλήσποντο και συγκεκριμένα από τον Κλείτο, ο οποίος, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γκαράζ ιδιοκτησίας του στην οδό Παυλίδη
Διάβασε περισσότερα

Ανακοίνωση Αστυνομίας: Αυτός είναι ο 52χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων στην Πτολεμαΐδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.

Διάβασε περισσότερα

Κασαπίδης: Πρόγραμμα προώθησης "εισαγόμενων" φρούτων στα σχολεία

Τα κριτήρια για τη διανομή και εισαγόμενων φρούτων κατά την εφαρμογή του ευρωπαϊκού προγράμματος "Προώθηση της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία", ζητά με σχετική ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης.
Διάβασε περισσότερα

Desur, εκδήλωση για την κοινωνική ευθύνη

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «DESUR», το οποίο στοχεύει στην Ανάπτυξη Βιώσιμων Περιφερειών μέσω Υπεύθυνων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Διάβασε περισσότερα

Τα ελληνόπουλα υπό τον τουρκικό ζυγό

Του ΕΜΘ Αλχία Μαρινέλη Χρήστου ( marinelisc@gmail.com)
Μέλους της ΕΣΠΕΔΜ

Διάβασε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή: «Παραίτησαν τον «επιτυχημένο» κ. Θεοχάρη και τον ανταμοίβουν με bonus 5 εκατ ευρώ;»

Κατάθεση ερώτησης της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών για την υποχρέωση καταβολής εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην Γ.Γ. Εσόδων
Διάβασε περισσότερα

Εισήγηση Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΑξιότιμα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,
Βασικές αρχές ενός συστήματος αξιολόγησης των υπαλλήλων οφείλουν να είναι η αντικειμενική και αμερόληπτη στάθμιση, βάσει, σαφώς προσδιοριζόμενων κριτηρίων της επαγγελματικής ικανότητας και καταλληλότητας των υπαλλήλων, σε σχέση με το αντικείμενο της εργασίας τους και τα καθήκοντά τους, αλλά και της απορρέουσας από το Σύνταγμα (άρθρο 5) αρχή της αξιοκρατίας.
Διάβασε περισσότερα

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέμα:
Διάβασε περισσότερα

Υπογραφή Σύμβασης για τη Μαιευτική Κλινική

Υπογράφεται η σύμβαση του έργου «Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς»

Διάβασε περισσότερα

Ο Παραλογισμός ενός ασφαλιστικού ταμείου που λέγεται ΟΑΕΕ

Παραλογισμός, αλλά πιστεύω και εκτός πραγματικότητας λειτουργίας, η ύπαρξη του εν λόγω ταμείου που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.
Διάβασε περισσότερα

Ανοιξαν οι συμμετοχές για την 4η διοργάνωση του Micro μ Festival

Φέτος στις αρχές Οκτώβρη, το 4ο Micro μ Festival, ο νέος θεσμός των απανταχού κινηματογραφόφιλων, ανοίγει περισσότερο τον κινηματογραφικό του φακό εκπέμποντας το σήμα του ακόμη μακρύτερα. Το πιο μεγάλο «μικρό» φεστιβάλ, εκτός της ένταξης και νέων πόλεων της χώρας στο δίκτυο του, για πρώτη φορά με περηφάνια θα ταξιδέψει τις ταινίες των δημιουργών και την κάλπη του παράλληλα και στον απόδημο ελληνισμό.
Διάβασε περισσότερα

23/6/14

Aγωνιστική επίσκεψη των απεργών της Coca Cola στην Κοζάνη στις 24/06/2014

Αύριο, Τρίτη 24 Ιούνη 2014 και 09:30 με 10:00 το πρωί θα επισκεφτεί την πόλη της Κοζάνης λεωφορείο με απεργούς της Coca Cola. Οι συνάδελφοι απεργοί θα συγκεντρωθούν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης με σκοπό να ενημερώσουν τον εργαζόμενο λαό της πόλης για την εξέλιξη και την προοπτική της πολύμηνης μάχης που δίνουν με την πολυεθνική που μπροστά στην αύξηση της κερδοφορίας της δεν λογαριάζει τίποτα. Οι απολύσεις, η τρομοκρατία, το κλείσιμο εργοστασίων και η μεταφορά τους εκτός Ελλάδας δεν έχουν κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργατών που μέσα από το σωματείο και την Ομοσπονδία τους δίνουν φωτεινό παράδειγμα αντίστασης και ανυποχώρητου αγώνα.
Διάβασε περισσότερα

Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα για στελέχη της Χρυσής Αυγής που ντύνονταν Ναζί (εικόνες)

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τη δικογραφία φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η "Εφημερίδα των Συντακτών" από τα πρώτα χρόνια της σύστασης της Χρυσής Αυγής.

Διάβασε περισσότερα

22/6/14

Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων για την πώληση της μικρής ΔΕΗΤο Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας καταγγέλλει τη θέληση της κυβέρνησης να περάσει μέσα από το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για την πώληση της “μικρής ΔΕΗ. Ένα νομοσχέδιο που θα φέρει την περαιτέρω ιδιωτικοποποίση της ΔΕΗ σε συνέχεια της απελευθέρωσης της ενέργειας με τη συνθήκη του Μάαστριχτ από το 1992 και της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.
Διάβασε περισσότερα

«Ούτε βήμα πίσω. Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν πωλείται»

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Η συγκυβέρνηση της καταστροφής με εντολή των δανειστών προχωρά μέσα στο καλοκαίρι τη νέα σειρά ιδιωτικοποιήσεων συνεχίζοντας την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής.
Διάβασε περισσότερα

Ταινία Μικρού Μήκους ''Στο Φόβο'' (Fear)

Με τα τραγικά επακόλουθα της ανόδου του φασισμού στην Ελλάδα του σήμερα ασχολείται η νέα ταινία μικρού μήκους του Κοζανίτη δημιουργού Νίκου Κουρού με τίτλο ''Στο φόβο'', που θα παρουσιαστεί στο 4ο Φεστιβάλ Κόντρα στο Ρατσισμό και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό,
Διάβασε περισσότερα

Κουκουλόπουλος: Η εκλογή Προέδρου ευκαιρία να δείξουμε όλοι ότι είμαστε πατριώτες

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλου στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού.
Διάβασε περισσότερα

Γιατί «Η καμπάνα του Πόντου χτυπάει στο Βέρμιο»;

Τρεμόπαιζαν οι αχτίνες του ήλιου στη δύση του. Γλιστρούσαν απαλά στις λαγκαδιές και στα φαράγγια του Βερμίου πότε σκοτεινιάζοντάς τα αχνά και πότε φωτίζοντάς τα με πλούσια μενεξεδένια χρώματα. Γεμάτη από ίχνη φιλαρέσκειας ήταν η γοητευτική βουνίσια φύση, που αποχαιρετούσε όλον τον κόσμο της ημέρας, υποκλινόμενη με τον πιο χαριτωμένο σεβασμό.

Διάβασε περισσότερα
Από το Blogger.
-