Νεα Πτολεμαιδας

Rss - Νέα ΠτολεμαΐδαςEpikoinonia me Nea PtolemaidasYoutube Nea PtolemaidasTwitter PtolemaidaFacebook Ptolemaida

31/1/14

Αιτήσεις για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα!

Μετά τις 20 Μαρτίου θα είναι δυνατό να υποβληθούν αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, η κυβέρνηση έχει κάνει μια «επίπονη δουλειά» που θα πάρει τη μορφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014 στις περιοχές που θα γίνει πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος.
Διάβασε περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στις 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30 στην αίθουσα της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με τα άλλα Επιστημονικά Επιμελητήρια διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ(ΕΣΗΔΗΣ).
Διάβασε περισσότερα

ΥΠΕΣ: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες

Εγκαίρως οφείλουν να στείλουν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες τα αιτήματά τους για προσλήψεις έκτακτου προσωπικού για το 2014, δεδομένου ότι για το δίμηνο διάστημα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές.
Διάβασε περισσότερα

Tαμειακές μηχανές-ζόμπι υπέκλεπταν αριθμούς καρτών

Συσκευές ανάγνωσης πιστωτικών καρτών σε «δεκάδες» καταστήματα ανά τον κόσμο ήταν μολυσμένες με τον δούρειο ίππο «Τσιουμπάκα», σχεδιασμένο να υποκλέπτει τα στοιχεία των αγοραστών, ανακοίνωσε εταιρεία ασφάλειας υπολογιστικών συστημάτων.

Διάβασε περισσότερα

«Πέρασε» από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων το ν/σ για το ΠΕΔΥ

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ. Συμπεριλήφθηκαν και οι ανασφάλιστοι στο Δίκτυο.

Διάβασε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΑΠ 2012-16 για τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας)

Σ Χ Ε Δ Ι Ο Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) 2012‐2016 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας) στο πλαίσιο του Τέλους Ανάπτυξης.

Διαβιβαστικό Περιφερειάρχη: Diavivastiko.pdf

Παράρτημα: EAP-2012-2016-PARARTIMA.pdf

Σχέδιο: SXEDIO-EAP-2012-2016.pdf

ΦΕΚ: FEK400B.pdf
Διάβασε περισσότερα

Αυξάνονται οι τιμές των τσιγάρων

Αύξηση 8% στη σταθμισμένη μέση τιμή λιανικής πώλησης τους
Σημαντική αύξηση επέρχεται από σήμερα στη σταθμισμένη μέση τιμή λιανικής πώλησης των τσιγάρων και του καπνού.
Διάβασε περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών: «Οι εκπαιδευτικοί μπροστά στο Ναζισμό, Φασισμό, Ρατσισμό»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/ θμιας Εκπαίδευσης σας προσκαλεί σε εκδήλωση, με θέμα : «ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» με ομιλητή εισηγητή τον Τσιάκαλο Γεώργιο καθηγητή στο Παιδαγωγικό του Α.Π.Θ.

Διάβασε περισσότερα

Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας: Κοπή πίτας

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00μμ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ SPLENDOR.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 5€
Διάβασε περισσότερα

Οι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 3ου Bethere Animation Festival στην Πτολεμαΐδα!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΤΟΠΟΣ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διάρκεια: 90 λεπτά.
*Οι ταινίες απευθύνονται σε ενήλικες.


Διάβασε περισσότερα

Δείτε ποιες σχολικές αργίες κόβονταιΣύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται στο να αλλάξει τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της σχολικής χρονιάς αλλά και να κόψει δύο σχολικές αργίες.
Διάβασε περισσότερα

Σπάρτακος: Επιστολή προς Δαμάσκο για δάνεια προσωπικού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς : Δ/ΝΤΗ ΔΑΝΠΟ
κ. Γεώργιο Δαμάσκο Ημερ.: 31/1/2014

Θέμα: Δάνεια Προσωπικού

Κύριε Γενικέ
Διάβασε περισσότερα

Καραλευθέρης - Φωτόπουλος: Για την αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων

Με βάση το αίτημα που κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο του βασικού μετόχου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Διαφωνούμε κάθετα και ριζικά με αυτή την αναβολή.
Διάβασε περισσότερα

Νέα «βόμβα» του ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το χαράτσι για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Αντισυνταγματικό και μη νόμιμο κρίνεται από το Β' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας το ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ) που πληρώνουν οι καταναλωτές με τους λογαριασμούς ρεύματος.

Διάβασε περισσότερα

Συνελήφθη 51χρονος στην Πτολεμαΐδα

Χθες (30.01.2014) το πρωί, στην Πτολεμαΐδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Διάβασε περισσότερα

Συνελήφθη 53χρονος στην Καστοριά για οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο περίπου τριακοσίων εβδομήντα χιλιάδων ευρώ

Σήμερα (31.01.2014) το πρωί στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Διάβασε περισσότερα

Σύλληψη δύο ατόμων στην Καστοριά για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα μη νόμιμης μετανάστριας

Χθες (30.01.2014) τις μεσημβρινές ώρες στην Καστοριά , αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας συνέλαβαν 49χρονο ημεδαπό και 54χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, γιατί διευκόλυναν την είσοδο 27χρονης αλλοδαπή ς, υπηκόου Αλβανίας, μη νόμιμης μετανάστριας προς το εσωτερικό της χώρας.

Διάβασε περισσότερα

Συνάντηση με Σαμαρά-Βενιζέλο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ζητούν φορείς της περιφέρειας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ζητούν εκπρόσωποι θεσμών και φορέων της Βόρειας Ελλάδας με αντικείμενο το μέλλον της δημόσιας ενημέρωσης στην περιφέρεια και τις συνέπειες από την κατάργηση της ΕΡΤ3 και τον σχεδιασμό της ΝΕΡΙΤ.

Διάβασε περισσότερα

Αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για αφίσα της ΝΔ

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αφίσα της ΝΔ που αναφέρεται στην επιστροφή 17.700.000 εκ ευρώ από μίζες, με εντολή πρωθυπουργού.

Διάβασε περισσότερα

Ολοι εναντίον Κωνσταντοπούλου - Κατάφερε να τους βγάλει όλους έξω από τα ρούχα τους

Στα... κάγκελα βρέθηκαν για ακόμη μια φορά βουλευτές του Κοινοβουλίου, kau;vw είχαν άγρια αντιπαράθεση, από το πρωί της Πέμπτης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο Μάκης Βορίδης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Παναγιώτης Ρήγας ήρθαν σε διαδοχική αντιπαράθεση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατάφερε να τους βγάλει όλους έξω από τα ρούχα τους.
Διάβασε περισσότερα

«Ντροπή σου υπουργέ που επιτρέπεις τη συνέχιση της εκμετάλλευσης και της καταλήστευσης της ΔΕΗ»

Ντροπή σου γιατί επιτρέπεις τη συνέχιση της εκμετάλλευσης και της καταλήστευσης της ΔΕΗ που συντελείται εδώ και χρόνια από μια σειρά κρατικοδίαιτους ψευτοεπενδυτές με διάφορους τρόπους και κομπίνες από όλες τις κυβερνήσεις.

Διάβασε περισσότερα

Νίκη: Οι αγρότες δεν θα είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν σπόρους πολυεθνικών

Κ. Αρσένης: Νίκη της Κοινωνίας των Πολιτών κατά των πολυεθνικών
Υπερψηφίστηκε σήμερα από την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η τροπολογία που κατέθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κρίτων Αρσένης, για την απόρριψη της πρότασης ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα υποχρέωνε τους έλληνες και ευρωπαίους αγρότες να χρησιμοποιούν αποκλειστικά σπόρους των πολυεθνικών.
Διάβασε περισσότερα

Ενημερωτική ημερίδα για το Πρόγραμμα ERASMUS+ στη Θεσσαλονίκη

Η ημερίδα ενημέρωσης θα γίνει τη Δευτέρα, 17/2/2014, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο επισυναπτόμενο έγγραφο.
Διάβασε περισσότερα

Έγκριση Σχεδίων Λεκανών Απορροής Ποταμών Υδατικών Διαμερισμάτων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης ανακοινώνει την υπογραφή των αποφάσεων Έγκρισης Σχεδίων Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών των Υδατικών Διαμερισμάτων Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, κατόπιν ομόφωνης έγκρισής τους από την Εθνική Επιτροπή Υδάτων. Οι εν λόγω αποφάσεις έχουν προωθηθεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Διάβασε περισσότερα

Μανιάτης: Ο διαχωρισμός ΑΔΜΗΕ - ΔΕΗ θα φέρει φθηνότερες τιμές

Τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ συνιστά «ξεπούλημα» αντέκρουσε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, στην ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για το ν/σ που αφορά στον ΑΔΜΗΕ.
Διάβασε περισσότερα

Εκδηλώσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στα πλαίσια της AGROTICA 2014

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στα πλαίσια της AGROTICA 2014 διοργανώνει:

Διάβασε περισσότερα

130 Ν.Π.Ι.Δ. - «φαντάσματα» σε Δήμους και Περιφέρειες

130 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου εποπτείας του Υπουργείου Εσωτερικών - επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών - δεν έχουν αποστείλει στοιχεία προσωπικού, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών, με αποτέλεσμα να «αγνοούνται» τόσο αυτά, όσο και οι εργαζόμενοί τους.

Διάβασε περισσότερα

Ποιους τέσσερις νομούς της Μακεδονίας «προτιμά» ο καρκίνοςΟ καρκίνος φαίνεται πως "προτιμά" κάποιες περιοχές της Ελλάδας περισσότερο από κάποιες άλλες. Η Δράμα μαζί με το Κιλκίς, την Καρδίτσα και τα Γρεβενά, καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις σε θνησιμότητα από καρκίνο,

Διάβασε περισσότερα

Βραβείο Αειφόρου Σχολείου σε πέντε σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης

Τα πέντε σχολεία του Δήμου Κοζάνης που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό για το τοπικό Βραβείο Αειφόρου Σχολείου, βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.
Διάβασε περισσότερα

Διανομή πετρελαίου σε 16 άπορες οικογένειες του Δήμου Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, η οποία στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που διαθέτει, διέθεσε στο Δήμο Κοζάνης 5.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, για να διανεμηθούν σε 16 άπορες οικογένειες του Δήμου.
Διάβασε περισσότερα

Χιονοδρομικός Ορειβατικός Όμιλος Πτολεμαΐδας: Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας

O Χιονοδρομικός Ορειβατικός Όμιλος Πτολεμαΐδας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι την Κυριακή 2/02/2014 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου. Υπάρχει μικρή πιθανότητα αναβολής της εκδρομής, λογω καιρικών αλλαγών.

Πληροφορίες δηλώσεων συμμετοχής στα γραφεία του Χ.Ο.Ο.Π σήμερα Παρασκεύη απο τις 19.30 - 22.00 ή στο τηλέφωνο 24630 27501.
Διάβασε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή κατά πάντων: «Εσχάτη προδοσία η εκχώρηση του ΑΔΜΗΕ- Είστε …χούντα»!

"Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ συνιστά εσχάτη προδοσία και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας», δήλωσε η βουλευτής των Αν.Ελ., Ραχήλ Μακρή μιλώντας, χθες βράδυ, στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου "Επόμενη Μέρα" στο Action24 για να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του βουλευτή της Ν.Δ Διονύση Σταμενίτη και της πρώην υπουργού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Μπατζελή.
Διάβασε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (02-02-2014) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

Διάβασε περισσότερα

Προβολή ταινίας στο Αμύνταιο: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ του Thomas Vinterberg

Μετά από οριακή επικράτηση στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο blog του συλλόγου, stegiam.blogspot.com, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21:00 & την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 σας καλούμε να παρακολουθήσουμε την ταινία:


Διάβασε περισσότερα

Ψήφισμα κατά της καταδίκης του Προέδρου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας ενεργά στους αγώνες των εργαζομένων, από όπου και αν αυτοί προέρχονται, καταδικάζει απερίφραστα την καταδίκη του Προέδρου του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Βαγγέλη Δεληολάνη, και εκφράζει, παράλληλα, την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον συνάδελφο συναγωνιστή.
Διάβασε περισσότερα

Εργατική Αλληλεγγύη: Η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσει

Το συνδικάτο «Εργατική Αλληλεγγύη» Καταγγέλλει την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης σε πέντε (5) μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον συναγωνιστή Βαγγέλη Δεληολάνη, στέλεχος του ΠΑΜΕ και πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης
Διάβασε περισσότερα

4η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/2/2014 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
Διάβασε περισσότερα

Περιοδεία Ραχήλ Μακρή - Βασιλείου Καπερνάρου στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας

Στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας θα πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία η Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κος Βασίλειος Καπερνάρος το Σαββάτο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Βασικοί σταθμοί της περιοδείας αυτής θα είναι οι ακόλουθοι:

Διάβασε περισσότερα

ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας: Εδώ και τώρα ξεσηκωμόςΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

Διάβασε περισσότερα

«Γέφυρα Ζωής»: 3η Αιμοδοσία του 2014

Εθελοντική Αιμοδοσία : Αγάπη για κάθε Άνθρωπο στη Γή!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει την 3η Αιμοδοσία του 2014 σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 από τις 15:00 – 20:00, (προσέλευση ως 19:30), στα γραφεία του Συλλόγου, ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΡΙΣΗ 23.
Διάβασε περισσότερα

Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας: Ο ετήσιος χορός

Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας, το Σάββατο 25/1/2014, διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστό χώρο της πόλης μας και η προσέλευση των μελών του Συλλόγου μας ήταν εντυπωσιακή.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Εορδαίας
Διάβασε περισσότερα

Aνακοινώσεις - Προσκλήσεις Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
7μ.μ. - Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής στην Τ.Κ. Πλατανορεύματος, Αίθουσα Δημοτικού Σχολείου.

Διάβασε περισσότερα

Περιφερειακή Σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας των Συλλόγων Γυναικών, μελών της ΟΓΕ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, διοργανώνει Περιφερειακή Σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας των Συλλόγων Γυναικών, μελών της ΟΓΕ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ώρα 11:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης
Διάβασε περισσότερα

«Διεξαγωγή έρευνας πεδίου στο Δήμο Κοζάνης, στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ της Κοζάνης: Κοζάνη 2020»

Ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής, του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια της -από 3 Δεκεμβρίου 2013- προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση του «Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ της Κοζάνης: Κοζάνη 2020», θα διενεργήσουν έρευνα πεδίου στους κατοίκους του Δήμου, από τις 3 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2014.
Διάβασε περισσότερα

Προτεραιότητα του ΔΕΔΔΗΕ ο εκσυγχρονισμός του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας

Ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς όλους τους πελάτες -καταναλωτές, προμηθευτές και παραγωγούς- αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κόλλιας, στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της «2ης Ημερίδας για Έξυπνα Δίκτυα Διανομής – Smart Grids», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014.
Διάβασε περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Ξεκινά η καταβολή των προκαταβολών έναντι του εφάπαξ

Συνάδελφοι,

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2014 από το Υπουργείο Εργασίας.

Διάβασε περισσότερα

Die Welt: Οι Ελληνες φοβούνται ότι η κυβέρνηση θα βάλει χέρι στις καταθέσεις τους

Μπορεί μετά την τραυματική εμπειρία με το κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο όλοι οι αξιωματούχοι να καθησυχάζουν πως το μέτρο αυτό δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ξανά, ωστόσο, το εν λόγω ζήτημα ανακύπτει συνεχώς σε διάφορες συζητήσεις με αρκετούς να εκτιμούν ότι από τη στιγμή που πέρυσι «άνοιξε η πόρτα» δεν αποκλείεται να συμβεί εκ νέου.

Διάβασε περισσότερα

Συναντήσεις Κρυτσάνη με όλους τους Συλλόγους του Δήμου Εορδαίας

Έπειτα από τη χθεσινή επίσκεψη που έγινε στο χώρο του πολιτιστικού Σύλλογου Περδίκκα, ο επικεφαλής της κίνησης Εορδαία -Σύγχρονος Δήμος για Όλους, Κρυτσάνης Αθανάσιο πρόκειται να έρθει σε επαφή με το σύνολο των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων και των Προέδρων των Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας.
Διάβασε περισσότερα

Κρίσιμη έξοδος για τoν Α.Π.Σ Αρίων- ΠτολεμαΐδαΚρίσιμη έξοδος για την ομάδα μας, το Σάββατο στις 19:30μμ κόντρα στον Γ.Σ. Ελίμειας.
Το παιδικό την ίδια μέρα στις 18:00μμ, φιλοξενείται στην Κοζάνη απ' τους Διόσουρους.
Μια μέρα μετά, Κυριακή στις 16:00μμ, αγώνας Παμπαίδων ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Αίαντα Αμυνταίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα Basketball
Διάβασε περισσότερα

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: Οι νέοι καλούνται να αποδείξουν ότι είναι απαραίτητοι για να αλλάξουμε νοοτροπίες

Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί να ασχοληθούν με τα κοινά άνθρωποι με δύναμη ψυχής, που θα αφιερώσουν το είναι τους για αυτό.
Ιδιαίτερα οι νέοι καλούνται να αποδείξουν ότι είναι απαραίτητοι για να αλλάξουμε νοοτροπίες....σε όλα.
Μπορούν να το καταφέρουν.

Γιάννης Παπαϊορδανίδης
Διάβασε περισσότερα
Από το Blogger.
-