Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Παραιτήσεις παρεμβάσεις πιέσεις και παραστάσεις των παιδιών της Πασοκελιάς

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την παραίτηση του Γ.Γ. Εσόδων



Οι καθαρίστριες των 300 ευρώ παραμένουν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, παρόλο που η δικαιοσύνη τις δικαίωσε. Ζητούν μια δουλειά που θα τους εξασφαλίσει τουλάχιστον την ασφάλιση για να μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο.
Γι’ αυτές παραιτήθηκε ο κ. Θεοχάρης;
Όχι βέβαια. Κανείς δεν ξέρει το πραγματικό λόγο καθώς το μόνο που άφησε να διαρρεύσει είναι ανεπιβεβαίωτες απειλές για απασφάλιση και ότι θα μιλήσει. Ηθικά αναστήματα νάνων που ψελλίζουν απειλές γιατί φοβούνται την αλήθεια κατέχουν όλοι όσοι δεν μπορούν με παρρησία να σταθούν μπροστά στον Λαό που τους πλήρωνε και να του προσφέρουν απολογισμό κοιτάζοντας τον στα μάτια.
Παράλληλα ο κ. Στουρνάρας ενοχλήθηκε από την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Γιατί;
Η Τρόικα καταδυναστεύει τον Ελληνικό λαό από το 2010. Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν εκμηδενίσει την κοινωνική και οικονομική ελπίδα στερώντας την υγεία, παιδεία και πρόνοια από όλους τους πολίτες της Χώρας μας. Όλα αυτά δεν έχουν ενοχλήσει τον Υπουργό Οικονομικών, μόνο το τσαλάκωμα του εγωισμού του τον πειράζει. Φαίνεται δεν έχει λάβει αρκετά μαθήματα από τον κ. Βενιζέλο που τον έπειθαν χτυπώντας τον με μια εφημερίδα στο κεφάλι.
Πέρα από τις παραστάσεις η ουσία παραμένει. Αυξήθηκαν τα έσοδα; Όχι. Πατάχθηκε η φοροδιαφυγή; Όχι. Λήφθηκαν μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης για την αύξηση της φορολογικής δεξαμενής ανάλογα με τα εισοδήματα του καθενός; Όχι.
Αφού η απάντηση είναι αρνητική δεν υπάρχουν λόγοι θλίψης για όσους δεν έκαναν τη δουλειά τους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως θα βολευτούν από το Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ σε μια θεσούλα αρκεί να παραμείνουν στην ασφάλεια των ψιθύρων για απασφάλιση και αποκαλύψεις.
Από το Blogger.