Header Ads

Ραχήλ Μακρή: H Χώρα έχει για πρωθυπουργό Πασοκική μαριονέτα της Πολιτικής Άνοιξης...

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την αναμενόμενη τοποθέτηση του Στουρνάρα ως διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος



Η επιτυχία του κ. Στουρνάρα στην Εμπορική, οδήγησε στην πώληση της στους Γάλλους. Την Επιτυχία του ιδίου ως Υπουργού Οικονομικών την ένιωσαν όλοι οι Έλληνες με τα λουκέτα των καταστημάτων και τον εξευτελισμό των μισθών. Ο κύριος Στουρνάρας προτείνεται ως διοικητής της ΤτΕ για να εποπτεύει τις εμπορικές τράπεζες που στάθηκε ανίκανος να εποπτεύσει ως Υπουργός Οικονομικών.
Η επιβράβευση του κυρίου Στουρνάρα για τις υπηρεσίες, που προσέφερε σε Σημίτη και Σαμαρά τους κάνει να παραβλέπουν το φιάσκο της Εμπορικής. Ας θυμηθούμε ότι ο κ Στουρνάρα σε συνέντευξη του στην «Ισοτιμία» στις 16 Μαρτίου 2003 δήλωνε: «Εμείς ως Εμπορική αντί να διαθέσουμε τα κεφάλαια από την πώληση της Ιονικής σε απλές τοποθετήσεις στη διατραπεζική, αγοράσαμε μετοχές, με συνέπεια τεράστιες υποαξίες στα χαρτοφυλάκια». Ο κ. Αλογοσκούφης ως Υπουργός της ΝΔ είχε αποκαλύψει ότι: «η Εμπορική Τράπεζα το 2002, επί προεδρίας Στουρνάρα, μείωσε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 7.509 εκατ. ευρώ, λόγω της απώλειας αξίας στο χαρτοφυλάκιο των μετοχών».
Ο κ. Στουρνάρας ως Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε διάταξη απαλλαγής των υποχρεώσεων της Τράπεζας Πειραιώς από τις υποχρεώσεις των Κυπριακών τραπεζών και της Αγροτικής που της χαρίστηκαν. Αποτέλεσμα αυτής της «μεγαλοψυχίας» είναι να πληρώσουν χιλιάδες άνθρωποι σε Ελλάδα και Κύπρο τα υπερκέρδη του κ. Σάλλα.
Απέτυχε ως τραπεζίτης, απέτυχε ως Υπουργός να διασφαλίσει το συμφέρον των πολλών και προτείνεται να τοποθετηθεί διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος. Όταν η Χώρα έχει για πρωθυπουργό Πασοκική μαριονέτα της Πολιτικής Άνοιξης τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει.

Από το Blogger.