Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Σαν μαριονέτα ο πρωθυπουργός υποκύπτει στις πιέσεις

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Βενιζέλου

Στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος ανασχηματισμού ο κ. Σαμαράς εκτέλεσε πειθήνια τις εντολές Βενιζέλου για άμεση ή έμμεση ανάθεση όλων των σημαντικών Υπουργείων στους εκλεκτούς ενός κόμματος μηδενικού αντικρίσματος στην κοινωνία. Το κύκνειο άσμα του κομματικού μορφώματος που ονομάστηκε Ελιά για να παραγράψει τα χρέη κακοδιαχείρισης και πιθανής απάτης, διαφημίζεται από τα στελέχη του ως νίκη άξια θριαμβευτικής ασπίδας.

Σε μια από τις τελευταίες επιδρομές στον κρατικό μηχανισμό, υπουργοποιούνται όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κάνουν παρέα στον κ. Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Πολιτική άνοιξη του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται πολύ λίγη σε ικανότητες και πολύ μικρή σε ανάστημα για να σταματήσει την κάθοδο των μυρίων που ελέγχουν τις αναθέσεις των Υποδομών, τις επιχορηγήσεις της Παιδείας, τα κονδύλια για το Περιβάλλον, το μέλλον της Ενέργειας και όλα όσα τους ανατέθηκαν με τον ανασχηματισμό της Συγκυβέρνησης.
Στη ύστατη κίνηση εντυπωσιασμού δημιουργείται ένα προπέτασμα καπνού από πρόσωπο έκπληξη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ένα Υπουργείο που λαμβάνει από την τρόικα διαταγές για την δημοσιονομική πολιτική και εκτελεί την κοινή νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο νέος τσάρος της οικονομίας είναι γυμνός από αρμοδιότητες, παρά την περί του αντιθέτου διαφήμιση.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουμε ότι η ανάγκη αλλαγής επικεντρώνεται στις πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά τις συνέπειες μιας Συγκυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ουτοπίας με την διαφθορά ενός πρώην σοσιαλιστικού κόμματος. Δεν μας ενδιαφέρουν τα βολέματα των κομματικά πειθαρχημένων, ούτε οι μεταγραφές της ντροπής. Παλεύουμε για την ανατροπή της Κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, θυσιάζοντας το μέλλον όλων εμάς των υπολοίπων.
Από το Blogger.