Header Ads

Ψωμιάδης: Συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, παρά τις οχλήσεις

Συνεδρίασε την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης. Παρουσία όλων των μελών, ο πρόεδρος της επιτροπής Παναγιώτης Ψωμιάδης προχώρησε σε σύντομη αποτίμηση του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος και της συνεργασίας του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό των κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλου.

Ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει την ημέρα των εκλογών σχετικά με την έλλειψη και απόκρυψη ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας πως κάποιοι επέλεξαν να μην τηρήσουν ούτε τα προσχήματα, παίζοντας σε βάρος του ίδιου περίεργα και ύποπτα παιχνίδια.
Ωστόσο, τα μέλη της επιτροπής ομόφωνα συμφώνησαν πως το αποτέλεσμα της κάλπης, όσο και αν επηρεάστηκε από εξωγενείς παράγοντες, οφείλει να γίνει σεβαστό και πως αυτό που πρέπει να αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ανεξάρτητης συνέχειας του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης στο μέλλον.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, παρά τις οχλήσεις», ξεκαθάρισε ο κ. Ψωμιάδης, τονίζοντας πως και μετά τις εκλογές πολλοί τον προσέγγισαν αναζητώντας διαύλους συνεργασίας και συμπόρευσης, όμως ο ίδιος τους επισήμανε πως προς το παρόν είναι απόλυτα προσηλωμένος στην αυτόνομη πολιτική πορεία του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. «Με τιμά ασφαλώς το ενδιαφέρον φίλων από άλλα κόμματα και αποδεικνύει πως η συντριπτική πρωτιά στις ψήφους της ευρωκάλπης αποτελεί μια ακόμη δικαίωση. Το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, όπου δεν ισχύει η αρχή του ενός ανδρός. Όποια συγκροτημένη πρόταση στο μέλλον κατατεθεί, θα τεθεί υπ’ όψιν όλων των μελών και θα κριθεί ανάλογα», συμπλήρωσε.
Από το Blogger.