Header Ads

Ψωμιάδης: Ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ και η Βόρεια Ελλάδα παραμένει χωρίς φωνή

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ η Μακεδονία και η Θράκη παραμένουν χωρίς φωνή, φιμωμένες, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών και τις εξαγγελίες προεκλογικά του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της νέο, δημόσιο κανάλι. Είναι προφανές πως ο συνεχής αυτός εμπαιγμός πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Δυστυχώς οι άνθρωποι που κλήθηκαν να υλοποιήσουν το σχέδιο για τη νέα δημόσια τηλεόραση επιμένουν σε μια αθηνοκεντρική πολιτική, καταδικάζοντας, με το παράλληλο κλείσιμο των σταθμών της ΕΡΑ σε όλη τη χώρα, την ελληνική περιφέρεια στην απομόνωση.
Κανείς δεν είπε όχι στο νοικοκύρεμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης. Κανείς δεν είπε όχι στον εξορθολογισμό των οικονομικών. Φαίνεται όμως πως τελικά οι 2.500 απολύσεις ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού, ένα ¨δώρο¨ στην Τρόικα, μια εύκολη λύση.
Εδώ, όμως, αποδείχτηκε περίτρανα πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Αντίθετα, με το πρόσχημα της αναβάθμισης, καταδίκασαν όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Και δυστυχώς ή ευτυχώς, για την τραγική αυτή κατάσταση, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο…»
Από το Blogger.