Header Ads

Υπογραφή Σύμβασης για τη Μαιευτική Κλινική

Υπογράφεται η σύμβαση του έργου «Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς»



Την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, στις 12:30, θα γίνει η υπογραφή της σύμβασης του έργου «Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς» προϋπολογισμού 3.118.450,00 € από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή και τον ανάδοχο του έργου. Η υπογραφή θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Σαββόπουλου και του Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργου Ορφανού.

Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία– Θράκη», με δικαιούχο την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και αφορά:

Α. Την αναμόρφωση του χώρου που καταλαμβάνει σήμερα η Μαιευτική Κλινική, καθαιρώντας τμήμα εμβαδού 211,72τ.μ. και κατασκευάζοντας, με πρόβλεψη ορόφου, προσθήκη 370,96τ.μ. στον άξονα της κλινικής προς την πλευρά του περιμετρικού δρόμου. Θα κατασκευαστούν συνολικά εννιά δίκλινοι θάλαμοι νοσηλείας, αίθουσα χειρουργείου Μαιευτικής Κλινικής και οι απαραίτητοι υποστηρικτικοί χώροι, συνολικού εμβαδού 697,24τ.μ.
Β. Την επέκταση της κυρίως αίθουσας του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών. Θα γίνει επίσης μετατροπή των δύο τακτικών εξωτερικών ιατρείων σε θαλάμους βραχείας νοσηλείας. Προβλέπεται ακόμη η κατασκευή βοηθητικών χώρων (αεριοφυλάκιο, χώρος στάθμευσης καροτσιών και φορείων ). Το συνολικό εμβαδό του χώρου που θα αναμορφωθεί είναι 219,65τ.μ.
Μέσα από το έργο προβλέπεται και η αναμόρφωση χώρων για την προσωρινή εγκατάσταση των ανωτέρω χρήσεων.
Από το Blogger.