Header Ads

2η πανελλαδική Δράση για Μαιευτήρια Φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη

«Δίνω ζωή! Δώστε μου την γέννα που αξίζω.» 2η Πανελλαδική Δράση για Μαιευτήρια Φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων για την Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και της Μητρότητας διοργανώνει και φέτος για 2η φορά την Πανελλαδική Δράση για Μαιευτήρια φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη. Η δράση έχει τίτλο «Δίνω Ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω» και πραγματοποιείται την περίοδο 27/4/2014 – 27/6/2014 σε 45 πόλεις στην Ελλάδα.



Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των νέων γυναικών, των εγκύων, του ευρύτερου πληθυσμού και της πολιτείας για την αναγκαιότητα της πιστοποίησης όλων των μαιευτηρίων ως φιλικά προς τις μητέρες και τα βρέφη, της γέννας με σεβασμό προς την επίτοκο και την υποχρέωση έναρξης του θηλασμού από την πρώτη στιγμή.

Στο Πανελλαδικό Δίκτυο Ομάδων Θηλασμού είναι ενταγμένες 41 πόλεις στην Ελλάδα με αντίστοιχα περίπου 20.000 μέλη, οι οποίες θα διοργανώνουν την περίοδο της δράσης διάφορες εκδηλώσεις.

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Εθελοντικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού θηλασμού και Μητρότητας με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για τον Σεβασμό στην Γέννα, ENCA Hellas και του Δικτύου για την Βρεφική Διατροφή, IBFAN Ελλάδος.

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πτολεμαιδας συμμετέχει στη δράση «Δίνω Ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω.» με την εξης εκδηλωση:

Προβολη ντοκυμανταιρ με θεμα τις συνθήκες τοκετού, διανομή ενημερωτικού υλικού και συζήτησης. Τρόπος- χρονος: καφετέρια Splendor , Σάββατο 21 Ιουνίου στις 18:30μμ

Οι διαχειρίστριες της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Πτολεμαιδας
Από το Blogger.