Header Ads

30η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Επιμελητήριο μας από κοινού με το φορέα διαχείρισης του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» ξεκίνησε ήδη, κόντρα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τις διαδικασίες διοργάνωσης της 30ης «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου του Νομού μας.


Η εφετινή Γενική Έκθεση, με αφορμή το γεγονός της συμπλήρωση 30 χρόνων συνεχούς ανοδικής πορείας και παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα «κεντρίζοντας» το ενδιαφέρον τόσο του επιχειρηματικού κόσμου, όσο και του καταναλωτικού κοινού της περιοχής μας αλλά και άλλων περιοχών της Χώρας μας.



Η αποδειγμένη διοργανωτική εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία σχετικά με τα εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Επιμελητηρίου μας, όσο και του φορέα διαχείρισης του Εκθεσιακού Κέντρου, αλλά και οι επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί από τα μέλη της Διοίκησης των δύο φορέων για την ανάδειξη των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής και την προσέλκυση ενδιαφερομένων, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία της νέας εκθεσιακής διοργάνωσης.



Τα μέλη των νέων διοικήσεων των διοργανωτικών φορέων εκφράζουν την άποψη ότι η συμμετοχή των τοπικών και δη των παραγωγικών επιχειρήσεων θα πρέπει να είναι φέτος ακόμη μεγαλύτερη, για να στείλουμε όλοι μαζί σε κάθε κατεύθυνση μήνυμα αντίστασης από τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, ηχηρό «ΟΧΙ» στη μιζέρια, την ανασφάλεια, το φόβο και την παρακμή, στον κλονισμό της εμπιστοσύνης που συντελείται σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, στην κρίση που απειλεί με αφανισμό τις επιχειρήσεις μας.



Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή και της δικής σας επιχείρησης θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να τα κάνετε γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, να προωθήσετε εμπορικές συνεργασίες με νέους πελάτες, να κλείσετε συμφωνίες και να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά σας.



Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και σας παρακαλούμε να εκδηλώσετε το συντομότερο το ενδιαφέρον συμμετοχής σας για να «κλείσετε» τους χώρους που εξυπηρετούν τις ανάγκες προβολής των προϊόντων και της επιχείρησής σας.



Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι το κόστος ενοικίασης περιπτέρων θα είναι φέτος αισθητά μειωμένο ενώ για τα μέλη του Επιμελητηρίου θα υπάρχει επιδότηση του κόστους το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα, ευθύς μόλις ληφθεί η σχετική απόφαση στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του μηνός Ιουνίου (23/6/2014).

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος, τους όρους συμμετοχής, την επιδότηση του Επιμελητηρίου κ.λ.π. μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 9:00 έως 14:30 με τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα στα τηλ. 24610 45977, 45980, 45981.



ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.