Header Ads

Ούτε ένα Ελληνικό φορτηγό-ψυγείο χωρίς δουλειά!

 Ούτε μία ώρα καθυστέρησης στην εξαγωγή Ελληνικών αγροτικών προϊόντων (ροδάκινων)!



Σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, με τους ιδιοκτήτες φορτηγών διεθνών μεταφορών, με παραγωγούς και εξαγωγείς ελληνικών αγροτικών προϊόντων των Νομών Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης, παρουσία βουλευτών, αποφασίστηκε ότι τα ελληνικά φορτηγά θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται πλήρως η εργασία στα φορτηγά και να μην υπάρχει καθυστέρηση στη μεταφορά των ελληνικών αγροτικών προϊόντων, ευπαθών και μη, προς τις χώρες εξαγωγής τους.

Για την υλοποίηση αυτής της δέσμευσης, ζητήθηκε από τον Υφυπουργό και έγινε αποδεκτή η δημιουργία συντονιστικού οργάνου μεταξύ των δύο φορέων οι οποίοι θα συγκροτήσουν κατάλογο όλων των ελληνικών φορτηγών που επιθυμούν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να υπάρχει ομαλή και συνεχής μεταφορά των αγροτικών προϊόντων προς τις διεθνείς αγορές.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός δήλωσε πως «δε θα υπάρξει ούτε ένα Ελληνικό φορτηγό-ψυγείο χωρίς δουλειά! Και δε θα υπάρξει όμως ούτε μία ώρα καθυστέρησης στην εξαγωγή Ελληνικών αγροτικών προϊόντων».
Από το Blogger.