Header Ads

Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας: Περιοδεία στην Πτολεμαΐδα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΡΑΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Α ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του κλιμακίου της Δημοτικής Κίνησης "ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη στην λαϊκή αγορά και στο Α΄ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.
Η ανταπόκριση των εκθετών της λαϊκής αλλά και του κόσμου ήταν άμεση, ενώ τα φυλλάδια με το προεκλογικό υλικό παραλήφθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες.
Στην λαϊκή αγορά συζητήθηκαν τα προβλήματα των εκθετών οι οποίοι δέχονται αυτήν την περίοδο μεγάλη επίθεση από την κυβερνητική πολιτική, που όπως είπαν μεθοδεύει την εξαφάνιση τους και ζήτησαν την συμπαράσταση στον αγώνα τους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζαραφίδης άκουσε με προσοχή τις θέσεις παραγωγών και μικροπωλητών και δήλωσε ότι η Δημοτική Κίνηση της οποίας ηγείται, έλαβε γνώση των θεμάτων που τους αφορούν και είναι αλληλέγγυα στον αγώνα τους.
Κατόπιν το κλιμάκιο και ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκαν το γεμάτο κόσμο Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας και συζήτησαν με τους ηλικιωμένους τόσο για τα προβλήματα της πόλης, όσο και για αυτά της τρίτης ηλικίας.
Οι ηλικιωμένοι εκδήλωσαν την οργή τους για την επίθεση που δέχονται σήμερα με τις συνεχείς περικοπές των συντάξεων, την απαξιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για τις πολιτικές που τους οδηγούν στο περιθώριο της ζωής.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζαραφίδης άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που τέθηκαν και τους κάλεσε στον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης που δεν απαξιώνει μόνο αυτούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.
Κατόπιν το κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης επισκέφθηκε καφενεία της κάτω Πτολεμαΐδας, ενώ το απόγευμα περιόδευσε στο ΔΔ Βερμίου.

Από το Blogger.