Header Ads

Προγραμματικές θέσεις και ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού "Εορδαία - Δήμος πολιτών" του Σάββα Ζαμανίδη

Βιογραφικό Σάββα Ζαμανίδη
Ο Σάββας Ζαμανίδης είναι ένας δραστήριος και ακούραστος Εορδαίος, με διαφανή προσωπική διαδρομή. Συνεπής, μεθοδικός, με πλούσια εμπειρία στην τοπική διοίκηση, στα Περιφερειακά δρώμενα και όραμα για τον τόπο, ζητά να τον τιμήσετε με την ψήφο σας, ως Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Εορδαίας και επικεφαλής του Συνδυασμού Εορδαία Δήμος Πολιτών.

Γεννήθηκε το 1959 στο Καρυοχώρι Εορδαίας. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1982), πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών της ΣΕΛΕΤΕ (1990) και διπλωματούχος Μεταπτυχιακών σπουδών στη Ζωοτεχνία και Διατροφή αγροτικών Ζώων από το ΑΠΘ επιπέδου MASTER OF SCIENCE (1994).
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Εργάστηκε στον ΕΛΓΑ ως εκτιμητής ζημιών επί σειρά ετών, στη Βιομηχανία γάλακτος Φλώρινας ως υπεύθυνος του προγράμματος βελτίωσης ποιότητας, στην ΕΑΣ Αμυνταίου ως υπεύθυνος γεωργικών φαρμάκων, στα ΤΕΙ Φλώρινας ως καθηγητής εφαρμογών, επίκουρος καθηγητής και επιστημονικός συνεργάτης στα ΝΕΛΕ και στα ΚΕΓΕ Φλώρινας σε προγράμματα εκπαίδευσης αγροτών, σε πολλά επιδοτούμενα προγράμματα από την
Ευρωπαϊκή Ένωση, σε Ερευνητικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου ως ερευνητής και ως μελετητής στη σύνταξη Γεωργικών και οικονομικών μελετών για επενδύσεις στον αγροτικό τομέα.
Σήμερα εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής.
Ήταν μέλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, στο ΔΣ του Κέντρου Περιβάλλοντος και στις επιτροπές παρακολούθησης όλων των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που αφορούσαν τη Δυτική Μακεδονία.
Διετέλεσε πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Νομού Κοζάνης, πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας,
πρόεδρος του Κέντρου Διαβαλκανικής Συνεργασίας, Δήμαρχος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για δυο τετραετίες και πρόεδρος στην ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης.

Διακήρυξη του Συνδυασμού
Είμαστε πολίτες του δήμου Εορδαίας, οι ιδεολογικές μας ρίζες είναι διαφορετικές, δεν προερχόμαστε από ίδιους πολιτικούς χώρους. Επιλέξαμε όμως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ζητώντας και την δική σας δύναμη, την δύναμη των πολιτών για να υπηρετήσουμε τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, συνέπεια και υπευθυνότητα.
Πέρα και πάνω απ' όλα θέτουμε το συμφέρον της περιοχής, του δήμου και των πολιτών. Στις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες κυβερνήσεις, με την εφαρμογή των μνημονίων, η δημοτική αρχή οφείλει να υπερβεί το ρόλο της και να σταθεί αλληλέγγυα προς τους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στην προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την εκμηδένιση της προσωπικότητας, την παραβίαση των δικαιωμάτων και την θυσία των ανθρώπινων αξιών στο βωμό των όποιων συμφερόντων. Επιθυμούμε ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες. Το νέο τοπίο της τοπικής αυτοδιοίκησης που δημιουργήθηκε με την τελευταία διοικητική μεταρρύθμιση, «Καλλικράτης», απαιτεί μια δημοτική αρχή που να διεκδικεί με πάθος και μεθοδικότητα τα δίκαια της περιοχής μας, αφού προηγουμένως οργανώσει διοικητικά τις δημοτικές υπηρεσίες, ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται κάθε τόσο στην πρωτεύουσα της Περιφερειακής μας ενότητα.
Είμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε τον δήμο Εορδαίας από τελευταίο σε πρώτο δήμο σε διεκδικήσεις σε σχέση με όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας όπως:
- η ΔΕΗ και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των επιχειρησιακών της δραστηριοτήτων,
- η αναβάθμιση και διαφύλαξη του Δημόσιου χαρακτήρα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου,
- η επαναλειτουργία υπηρεσιών που έχουν καταργηθεί
- η αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων,
- η ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών με την ιστορία, τις φυσικές τους ομορφιές, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Ζητάμε την ενεργό συμμετοχή των πολιτών του Δήμου μας στην οργάνωση και τη στελέχωση της δημοτικής μας κίνησης.
Φιλοδοξούμε να συνενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και να ενεργοποιήσουμε όλους τους πολίτες που έχουν τις δυνατότητες, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τη διάθεση τους να προσφέρουν στον τόπο, αλλά το σύστημα και η κρατούσα νοοτροπία δεν τους το επέτρεψε.
Συμπολίτες της Εορδαίας η επιλογή και όλη η δύναμη είναι στα χέρια σας μην αφήνετε άλλο να σας την κλέβουν. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε τον Δήμο των Πολιτών.

οι άνθρωποι
Έχοντας στόχο να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας, προγραμματίζουμε ποικίλες δράσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η απασχόληση μέσα από τη δραστηριοποίηση της τοπικής οικονομίας. Αυτό μπορεί να γίνει με:
- Προώθηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, του φυσικού πλούτου και της ιστορικότητας της περιοχής, για να δοθεί διέξοδος ανάπτυξης.
- Καταγραφή και αποτύπωση, όλων των τουριστικών δυνατοτήτων της Εορδαίας, με σκοπό την αξιοποίηση της περιοχής με προώθηση και ανάπτυξη δικτύων εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
- Ανάδειξη της ιστορίας του λιγνίτη με τη δημιουργία Μουσείου Λιγνίτη, των παλαιοντολογικών και αρχαιολογικών ευρημάτων, αξιοποίηση των θρησκευτικών κειμηλίων και των βυζαντινών εκκλησιών, των αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων και του αγροτουρισμού, ώστε να δημιουργηθούν ποικίλες υποστηρικτικές δράσεις, δίνοντας νέες θέσεις απασχόλησης.
- Διεκδίκηση για την απόδοση των εδαφών από τη ΔΕΗ, για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους ανέργους το επιθυμούν, να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα και για την κατασκευή μεγάλου κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού.
- Προώθηση της βιολογικής γεωργίας και της κτηνοτροφίας, της μεταποίησης σε επίπεδο παραγωγού για την επίτευξη προστιθέμενης αξίας στα πρωτογενή προϊόντα.
- Υλοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης, κατάρτισης και εξειδίκευσης.
- Στήριξη του πρωτογενή τομέα με βελτίωση των αρδευτικών δικτύων, άμεση λειτουργία των φραγμάτων, συντήρηση των αγροτικών δρόμων, ανάδειξη και προβολή των παραδοσιακών προϊόντων.
Στόχος μας είναι να μη μείνει κανείς χωρίς περίθαλψη και φαρμακευτική κάλυψη. Οι δομές Υγείας του Δήμου τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί σοβαρό πλήγμα, με αποτέλεσμα την αδυναμία ανταπόκρισης στις απαιτήσεις που ολοένα αυξάνονται. Έτσι, οι διεκδικήσεις, η αναδιάρθρωση των κοινωνικών δομών και η δημιουργία νέων, με την αποτελεσματική καταγραφή όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, είναι άμεση προτεραιότητα μας:
- Διεκδικούμε δημιουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου, όπου μπορούν να ενταχθούν όλοι οι γιατροί των περιφερειακών ιατρείων της Εορδαίας, σε πρόγραμμα 24ωρης εφημέρευσης.
- Επιδιώκουμε την καθιέρωση της προληπτικής ιατρικής.
- Ενισχύουμε τις δομές αλληλεγγύης για την κάλυψη καθημερινών αναγκών ανέργων συμπολιτών μας και δημιουργούμε Ταμείο Αλληλεγγύης.
- Υλοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα, τη δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας καρκινοπαθών που έρχονται από άλλες πόλεις για χημειοθεραπείες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
- Βελτιώνουμε τις υποδομές, για εύκολη πρόσβαση όλων και ιδιαίτερα των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όλη την πόλη. Στόχος μας είναι μια πόλη πιο φιλική και λειτουργική για τα ΑΜΕΑ.

ο τόπος
Η ανακούφιση των κατοίκων από μόνιμα προβλήματα καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα στην πόλη και τα χωριά, το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής, εντάσσονται σε μια αποτελεσματική πολιτική αντιμετώπισης στο σύνολο από τη βάση τους και όχι αποσπασματικά.
Έτσι, πετυχαίνουμε:
- Καλύτερες υπηρεσίες πιο φιλικές και αποτελεσματικές προς τον πολίτη με εξορθολογισμό των οικονομικών, αναβάθμιση και εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών, αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, επιμόρφωση του προσωπικού, βελτίωση της εξυπηρέτησης, ενίσχυση των θεσμών πληροφόρησης και διαβούλευσης, συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.
- Ενεργοποίηση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.
- Καθαρότερη πόλη και Τοπικά Διαμερίσματα με εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων συλλογής απορριμμάτων και τακτικό πλύσιμο κάδων και δρόμων.
- Ορθολογική διαχείριση και διαχωρισμός των απορριμμάτων στην πηγή (νοικοκυριά και επιχειρήσεις).
- Καλύτερο περιβάλλον με αναζωογόνηση των αλσυλλίων, αξιοποίηση των χώρων αναψυχής και ξεκούρασης, αναπλάσεις και διαμορφώσεις δημόσιων κοινόχρηστων χώρων και κτιρίων.
- Ολοκλήρωση των μετεγκαταστάσεων των πολύπαθων οικισμών του Κομάνου και της Μαυροπηγής.
- Αναπλάσεις και φωτισμός εισόδων της πόλης και των Τοπικών Διαμερισμάτων.
- Ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επέκταση του σχεδίου πόλεως και άμεση σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου μας.
- Άμεση επίλυση κατά προτεραιότητα των προβλημάτων των νέων κοιμητηρίων της πόλης και των χωριών μας
- Ολοκλήρωση των διαδικασιών για τον Άξονα δυτικής Εορδαίας.
- Δημιουργία συνθηκών εύκολης πρόσβασης επισκεπτών στην πόλη και συνεχής συντήρηση του οδικού δικτύου.
Είναι ανάγκη να παλέψουμε όλοι μας, να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα δράσης που να δίνει συλλογικές απαντήσεις στα σημερινά αδιέξοδα. Να στηρίξουμε την ανάπτυξη της περιοχής με την ανάδειξη και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του τόπου και του ανθρώπινου δυναμικού, χτίζοντας τις βάσεις για μια δίκαιη και ευημερούσα τοπική κοινωνία.

n προοπτική
Με σχέδιο και όραμα μπορούμε να έχουμε ένα Δήμο Δυνατό. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζονται διαρκείς αγώνες, παρεμβάσεις και διεκδικήσεις. Στη δύσκολη αυτή πορεία απαιτείται η συμμετοχή όλων χωρίς εφησυχασμούς, με δραστηριοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου.
Διεκδικούμε την κατασκευή της μονάδας Πτολεμαΐδα 5, τη διατήρηση του δημόσιου και ανταποδοτικού χαρακτήρα της ΔΕΗ γιατί ο έλεγχος της ενέργειας και του νερού δεν πρέπει να περάσει σε ιδιωτικά χέρια.
Περιφρουρούμε τον δημόσιο δημοτικό χαρακτήρα της Ύδρευσης Αποχέτευσης και των Υπηρεσιών Καθαριότητας για να διατηρηθούν χαμηλά τα δημοτικά τέλη και παράλληλα δίνουμε προτεραιότητα στον εκσυγχρονισμό-επέκταση υποδομών (τηλεθέρμανση τοπ. κοινοτήτων, αποχετευτικά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης).
Αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου με προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με αξιοποίηση της κτιριακής υποδομής, τη λειτουργία νέων τμημάτων και την ενίσχυση των υπαρχόντων.
Προγραμματίζουμε την αξιοποίηση της ΑΕΒΑΛ με γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής.
Υποστηρίζουμε τη δίκαια κατανομή του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης για τη στήριξη καινοτόμων δράσεων, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.
Υλοποιούμε κοινοτικά κονδύλια για κοινωφελή έργα, για την ορθολογική αξιοποίηση των υποδομών και των κενών κτιρίων, για υποστηρικτικές, πολιτισμικές και εκπαιδευτικές δράσεις, έχοντας στόχο την προώθηση νέων ιδεών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Στοχεύουμε στη συνολική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου και του ανθρώπινου δυναμικού, με δομές υποστήριξης και ενημέρωσης, ώστε ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και η καινοτομία, να αποτελέσουν εφαρμογή της αναπτυξιακής πολιτικής, που θα δώσει προοπτική απασχόλησης και οικονομικής ανόδου του τόπου μας.

Όλα τα ονόματα του συνδυασμού “Εορδαία – Δήμος Πολιτών” του υποψ. Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Εκλογική Περιφέρεια Αγίας Παρασκευής
1 ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 ΠΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Βερμίου
1 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΤΣΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
3 ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ) του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
4 ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΩΣΗΦ

Εκλογική Περιφέρεια Βλάστης
1 ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΓΛΥΚΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΚΥΡΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μουρικίου
1 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
3 ΚΑΤΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
4 ΚΛΙΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Πτολεμαΐδας
1 ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
2 ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
3 ΑΡΝΑΟΥΤΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6 ΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ
7 ΒΥΡΛΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
8 ΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΩΜΑ
9 ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΡΙΓΚΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11 ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
12 ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
13 ΗΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
15 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
16 ΚΑΪΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
17 ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
18 ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
19 ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
20 ΚΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
21 ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
22 ΚΟΚΑΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
22 ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
23 ΚΥΡΟΥ ΤΡΥΦΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
24 ΚΩΣΤΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
25 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
26 ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
27 ΜΟΡΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
28 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
29 ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
30 ΜΠΑΛΤΙΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
31 ΜΩΣΑΪΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΧΡΗΣΤΟΥ
32 ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
33 ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
34 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
35 ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
36 ΠΑΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)του ΙΩΑΝΝΟΥ
37 ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
38 ΠΕΣΚΕΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
39 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
40 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
41 ΣΑΠΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
42 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
43 ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΟΥΞ) ΜΙΧΑΗΛ
44 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
45 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
46 ΣΙΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΟΣΜΑ
47 ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ
48 ΣΠΕΝΤΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
49 ΣΤΑΪΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
50 ΤΣΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
51 ΤΣΟΚΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
52 ΧΑΪΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας
1 ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
2 ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΥ-ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
3 ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
4 ΚΟΡΚΟΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5 ΚΟΥΠΑΡΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ
6 ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ
7 ΜΩΫΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΥΠΑΤΙΟΥ
8 ΞΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
9 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10 ΠΙΠΙΝΤΑΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
11 ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΗΤΑ
12 ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων

Τοπική Κοινότητα Αγίου Χριστοφόρου
1 ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ
3 ΜΠΕΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4 ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Αναρράχης
1 ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
2 ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΠΕΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ανατολικού
1 ΖΥΡΠΙΑΔΟΥ ΝΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
3 ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Άρδασσας
1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΦΟΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ασβεστόπετρας
1 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
2 ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
4 ΤΣΙΩΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΟΣΜΑ

Τοπική Κοινότητα Βλάστης
1 ΔΑΛΑΚΙΟΥΡΗΣ ΜΗΝΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΜΠΟΥΝΟΒΑ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3 ΤΖΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
4 ΤΖΙΟΥΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Γαλάτειας
1 ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
2 ΒΟΥΤΑΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΓΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Τοπική Κοινότητα Δροσερού
1 ΒΑΪΡΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2 ΚΑΡΑΓΑΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΥΑ
3 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Τοπική Κοινότητα Εμπορίου
1 ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟ
2 ΓΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3 ΖΙΩΓΑΣ ΣΥΜΕΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΜΙΜΗ ΦΑΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς
1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2 ΗΤΣΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΧΡΥΣΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Καρυοχωρίου
1 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ- ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΙΡΙΤΖΑΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κομάνου
1 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
2 ΣΙΣΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Τοπική Κοινότητα Κομνηνών
1 ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΧΟΥΡΕΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μαυροπηγής
1 ΝΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΠΥΡΣΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μεσοβούνου
1 ΚΕΤΕΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΟΥ
3 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Μηλοχωρίου
1 ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
2 ΜΠΑΛΑΧΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΜΠΕΣΠΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΜΗΝΑ
4 ΤΣΟΥΧΝΙΚΑ ΣΟΦΙΑ του ΚΛΕΟΝΙΚΟΥ

Τοπική Κοινότητα Ολυμπιάδος
1 ΓΙΑΝΝΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΣΗΦ
2 ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
3 ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ

Τοπική Κοινότητα Πενταβρύσου
1 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΠΟΛΙΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Τοπική Κοινότητα Κοινότητας Περδίκκα
1 ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ
3 ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4 ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ του ΣΑΒΒΑ

Τοπική Κοινότητα Προαστίου
1 ΚΟΖΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

Τοπική Κοινότητα Πτελεώνος
1 ΚΑΛΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

Τοπική Κοινότητα Πύργων
1 ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2 ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
3 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

Τοπική Κοινότητα Σπηλιάς
1 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τοπική Κοινότητα Φούφα
1 ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
2 ΤΖΙΟΥΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Από το Blogger.