Header Ads

Συνδυασμός Ζαμανίδη: Πρώτη προτεραιότητα η κατάκτηση της ποιότητας ζωής

Η ποιότητα ζωής και η βελτίωση των υποδομών στον πρωτογενή τομέα συνεχίζουν να αποτελούν ζητούμενο για την Εορδαία , θέματα στα οποία επικεντρώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και επικεφαλής του συνδυασμού Εορδαία – Δήμος Πολιτών΄΄ κατά την διάρκεια προεκλογικών του ομιλιών σε τοπικές κοινότητες της Εορδαίας (Φούφας και Πτολεμαϊδα- Άνω πόλη)

Απευθυνόμενος προς τους δημότες στην τοπική κοινότητα Φούφα, έναν τόπο παραγωγικό, με αξιοσημείωτες επιδόσεις στον πρωτογενή τομέα και εξαιρετικές προοπτικές ο Σάββας Ζαμανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα κατασκευής φράγματος στα όρια των τοπικών κοινοτήτων Φούφα – Βαρυκού, την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας του νερού. Μίλησε, ακόμη για παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στην αγροτική οδοποιία, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Στην ομιλία του προς τους δημότες της τοπικής κοινότητας Πτολεμαϊδας ( Άνω Πόλη) ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης έκανε λόγο για μία περιοχή αναξιοποίητη και εγκαταλελειμμένη από την δημοτική αρχή αν και διαθέτει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό που ενδιαφέρεται και κάνει ότι μπορεί για τον τόπο του. Επεσήμανε το πρόβλημα με τον καταυλισμό των αθίγγανων και τις ανθυγιεινές συνθήκες επιβίωσης τους, τους απροσπέλαστους αγροτικούς δρόμους, την έλλειψη φωτισμού, τα απεριποίητα πάρκα, τα φρεάτια που αναδίδουν αποπνικτικές οσμές κ. α.
΄΄ Η Εορδαία και οι κάτοικοι της – τόνισε ο Σάββας Ζαμανίδης - θα πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον αντάξιο της μεγάλης προσφοράς τους σε όλη την χώρα. Η αναβάθμιση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των πολιτών της είναι υποχρέωση του Δήμου. Δεν το διεκδικούμε. Το δικαιούμαστε. Για μένα και τον συνδυασμό ΄΄ Εορδαία – Δήμος Πολιτών΄΄ είναι πρώτη προτεραιότητα΄΄

Συνδυασμός ΄΄ Εορδαία – Δήμος Πολιτών΄΄ με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάββα Ζαμανίδη
Από το Blogger.