Header Ads

Κώστας Θεοδωρίδης: Όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς, καληνύχτα κ. Ιωσηφίδη

Το μήνυμα της νίκης δόθηκε και από το Πεδινό και τον Αετό, τελευταίο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του Κώστα Θεοδωρίδη. Ένα βροντερό μήνυμα της αποδοχής της προσπάθειας και των θέσεων του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» που προέρχεται από την πλειοψηφία των πολιτών, σε κάθε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου, έναντι των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της παρούσας Δημοτικής αρχής.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, συνεργάτες, φίλοι και πρώην αυτοδιοικητικοί έδωσαν το παρών τους στηρίζοντας το συνδυασμό του Κώστα Θεοδωρίδη που κατέθεσε την πρόταση ελπίδας και αισιοδοξίας για να πάει ο Δήμος μπροστά.
Δυνατές οι φωνές αγωνίας των Προέδρων των Τ.Κ. Πεδινού και Αετού, ενώνονται με αυτές των συναδέλφων τους των άλλων οικισμών, που βίωσαν μια τετραετία, λόγω της ανυπαρξίας έργων, τη απαξίωση του έργου τους και τη στασιμότητα σε όλους τους τομείς.
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Οι πολίτες απαιτούν πλέον σεβασμό και ευθύνη και αντιμετωπίζουν ως τη μοναδική δύναμη ελπίδας, ως τη μοναδική δύναμη που αξίζει να εμπιστευτούν, το συνδυασμό του Κώστα Θεοδωρίδη «Με συνέπεια και στο αύριο».
Το μήνυμα της νίκης για τις εκλογές της 18ης Μαΐου έρχεται πλέον από παντού και είναι ξεκάθαρο, δυνατό και μαζικό: «Όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς, καληνύχτα κ. Ιωσηφίδη»…








Από το Blogger.