Header Ads

Συνδυασμός Κ. Θεοδωρίδη: Η νικηφόρα πορεία σε Τοπικές Κοινότητες

Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο», στις Τοπικές Κοινότητες Λεχόβου, Ασπρογείων, Λεβαίας και Βαρικού.


Τις Τοπικές Κοινότητες Λεχόβου, Ασπρογείων, Λεβαίας και Βαρικού επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης και τα στελέχη του συνδυασμού του «Με συνέπεια και στο αύριο», την Κυριακή 11 Μαΐου, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κάτοικους των παραπάνω οικισμών του Δήμου Αμυνταίου.
Οι ομιλίες του κ. Θεοδωρίδη περιστράφηκαν γύρω από την ανεπάρκεια μελετών της παρούσας Δημοτικής Αρχής, η οποία «οικειοποιείται μελέτες και εντάξεις έργων των πρώην Δημάρχων και Κοινοταρχών» όπως χαρακτηριστικά ανάφερε.
Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης, έκανε εκτενή αναφορά στις προεκλογικές υποσχέσεις που μοιράζονται σπάταλα από τον κ. Ιωσηφίδη σχετικά με προσλήψεις στις ανασκαφές της Αρχαιολογίας, έργο το οποίο δεν «έχει στα χέρια του» ο νυν δήμαρχος Αμυνταίου.
Κάλεσε δε τους δημότες, να στρέψουν τη πλάτη τους στα «φανταστικά σενάρια» του κ. Ιωσηφίδη, (Υδροπλάνα, τηλεθερμάνσεις παντού, ενίσχυση Συλλόγων κ.α.) μιας και η πορεία του στη Διοίκηση του Δήμου Αμυνταίου αποδείχθηκε καταστροφική για τον τόπο και καθήλωσε σε στασιμότητα την περιοχή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»
για σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου, περιλαμβάνει:

ΑΜΥΝΤΑΙΟ 12:00π.μ. εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου, ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 7:00 και
ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ 9:00.









Από το Blogger.