Header Ads

3ος Εορδαικός Ημιμαραθώνιος και αγώνας Δρόμου «ΓΚΕΚΑΣ Τρύφων»

Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας με τη συνεργασία του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , με τοπικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους φορείς, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων),
προκηρύσσει τη διοργάνωση του 3ου Εορδαικού ημιμαραθωνίου δρόμου, καθώς επίσης και μαζικού λαϊκού αγώνα δρόμου 8.000 μέτρων «ΓΚΕΚΑΣ ΤΡΥΦΩΝ» τιμώντας την μνήμη του συναθλητή μας , την Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014 .


Σκοπός του συλλόγου είναι η καθιέρωση της εκδήλωσης ως πανελλήνιο αθλητικό γεγονός και ευρύτερα ως κίνητρο για την άθληση των συμπολιτών μας δίνοντας επίσης τη δυνατότητα στους αθλητές και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας να γνωρίσουν τις όμορφες διαδρομές στους πρόποδες του καταπράσινου ορεινού όγκου του Μουρικίου Εορδαίας.


Τέλος πρόκειται για μια δυνατή προπόνηση για όσους συμμετάσχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ……


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ:

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 10.00 πμ από την τοπική κοινότητα Φούφα και η διαδρομή θα διέρχεται από τις Τ.Κ. Μηλοχωρίου, Εμπορίου, Αναρράχης, Κρυόβρυσης, Άρδασσας και θα τερματίζει στη κεντρική πλατειά Πτολεμαΐδας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε Δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Στο 7ο χιλιόμετρο υπάρχει ανηφόρα για 1 χλμ και η υπόλοιπη διαδρομή είναι κατηφορική και επίπεδη.

Η εκκίνηση των 8000μ θα δοθεί στις 10.30 πμ από την τοπική κοινότητα Άρδασσας και θα τερματίζει στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας .


Δικαίωμα συμμετοχής για τους αγώνες έχουν οι αθλητές που συμπληρώσαν το 18ο έτος .

Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.

Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος για όλους.


Τονίζεται δε ότι όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δίκη τους ευθύνη.


ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ:

Στη διαδρομή θα υπάρχουν ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

.Θα υπάρχουν οχτώ (8) σταθμοί υδροδοσίας-τροφοδοσίας. Πέντε (5) με νερό , ένας με ισοτονικά, ένας με τζελάκια και ένας με coca-cola . Εκατό μέτρα μετά από κάθε σταθμό θα υπάρχουν χώροι απορρίψεις απορριμμάτων.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης των αθλητών, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Πτολ/δας ,τον Μοτοσυκλετιστικό όμιλο Πτολεμαίδας, τη Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας και την ποδηλατική ομάδα θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής κίνηση των αθλητών σε όλη τη διαδρομή.

Η μεταφορά των αθλητών στις αφετηρίες θα γίνει με ευθύνη των διοργανωτών στις 08.30 πμ από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας με λεωφορεία και για τον αγώνα των 21.1 χλ και 09:15 για τον αγώνα των 8 χλμ, και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στο χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών . Οι σάκοι αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων να ασφαλίζουν καλά και να φέρουν ευδιάκριτο αριθμό αναγνώρισης.

(τονίζεται ότι καλό είναι οι αθλητές να μη φέρουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή , γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) ,τεχνικό T-SHIRT και μικρογεύματα.


Οι κατηγορίες των αθλητών έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ


Γενική κατηγορία. Συμμετέχουν αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας.

Υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες.

Έως 30

31 - 40

41 - 50

51 - 60

61 -70


70+

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Γενική κατηγορία. Συμμετέχουν αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες.

Έως 40

41 και άνω

Οι κατηγορίες ισχύουν μόνο αν δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον πέντε (5) αθλητές σε κάθε μια από αυτές.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:


Στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο και μετάλλια στον δεύτερο και τον τρίτο. Οι τρεις πρώτοι της γενικής θα εξαιρεθούν από τις ηλικιακές κατηγορίες.


Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Συλλόγου μας, θα επιβραβεύεται η αγωνιστική προσπάθεια και επιτυχία των Τριών (3) πρώτων νικητών – τριών της κατηγορίας Α-Γ του Ημιμαραθωνίου δρόμου, με τα παρακάτω «χρηματικά βραβεία»


ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ


1ος – 1η 300,00€


2ος – 2η 200,00€


3ος – 3η 100,00€


Oι πρωτεύσαντες όλων των κατηγοριών ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ από τον Διοργανωτή, μετά τον τερματισμό τους να παραμείνουν στην γραμματεία για την άμεση πραγματοποίηση των απονομών .


Ο τερματισμός και οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 12.15



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.


Το ποσό συμμετοχής ορίζετε στα πέντε (5) ευρώ και για τους δύο (2) αγώνες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το ποσό στο Πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Αριθ. λογαρ. 002607180100619459 ή την ημέρα παραλαβής των αριθμών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες μέσω της σελίδα μας του fb https://www.facebook.com/sdoeor όπου θα υπάρχει ειδική φόρμα εγγραφής όσο και μέσω του blog μας http://sdoeordeas.blogspot.gr/ έως την Τέταρτη 01 Οκτωβρίου 2014. Θα μπορεί να δηλωθεί συμμετοχή και την ημέρα του αγώνα έως τις 8.00 πμ στο χώρο του Δημαρχείου της Πτολεμαίδας όπου θα παραλαμβάνονται και οι αριθμοί συμμετοχής.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Ε-MAIL : sdoeor@gmail.com ( συννημένο excel)


ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ 400 (ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ) ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ .ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ(T-SHIRT, ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ)


Τηλ. επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή


ΜΠΑΛΤΖΗΣ Πέτρος 6970819935


ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος 6977500531


ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κωνσταντίνος 6977602505


ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ Τάνια 6978295181


ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Ηλίας 6971895323


Σ.Δ.Ο.Εορδαίας
Από το Blogger.