Header Ads

Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας: Στον β` γύρο ψηφίζουμε κατά συνείδηση

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης "Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας"

Στον β` γύρο ψηφίζουμε κατά συνείδηση, με γνώμονα, αρχές αξίες και προγράμματα



Στις χτεσινές δημοτικές εκλογές, περισσότεροι από 3.000 Εορδαίοι-ες ψήφισαν το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» φέρνοντάς μας με διαφορά στην τρίτη θέση, με ποσοστό 10,43 % και 2 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι μια ψήφος αισιοδοξίας, ήθους και αγωνιστικότητας.

Η στήριξη που λάβαμε είναι για μας προτροπή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ανοιχτά, δημοκρατικά και ενωτικά. Είναι και ένα μήνυμα προς όλες τις δημοκρατικές-ριζοσπαστικές δυνάμεις να οικοδομήσουμε τάχιστα πάνω στα κοινά μας σημεία. Το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά σε αυτό το πεδίο, όπως έκανε όλο το τελευταίο διάστημα.

Για μας πάντως είναι σαφές ότι στον β΄ γύρο δεν έχουν διαμορφωθεί οι όροι για μια διαφορετική δημοτική αρχή. Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» έχει μια πάγια θέση: Ο β` γύρος δεν είναι πεδίο παζαριού. Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους ελεγχόμενους από εμάς ή από οποιονδήποτε άλλον. Κρατάμε πολιτικά συνεπή στάση, με δεδομένη την κάθετη διαφωνία μας και με τις δύο εκδοχές της αυριανής δημοτικής αρχής.

Οι ψηφοφόροι μας έχουν αξιόλογη κρίση και ψηφίζουν κατά συνείδηση με γνώμονα αρχές, αξίες και προγράμματα.

Καλούμε τον λαό της Εορδαίας από την Δευτέρα να συμμετέχει ενεργά στα δημοτικά πράγματα, να συμμετέχει στις διαδικασίες της Δημοτικής Κίνησης «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» παλεύοντας μαζί μας για τα μεγάλα προβλήματα της Εορδαίας που θα συνεχίζουν να οξύνονται την επόμενη περίοδο.

1. Για μια Δημοκρατική τοπική διακυβέρνηση

2. Για τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και την απόδοση των οφειλομένων στην τοπική κοινωνία.

3. Για την προστασία του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών.

4. Για την ποιότητα ζωής.

5. Για τον δημόσιο χώρο σε νέα αναπτυξιακή βάση.

6. Για την κοινωνική συνοχή και την στήριξη της εργασίας.

Στις επερχόμενες μάχες μαζί με τους πολίτες της Εορδαίας που διαρκώς θα συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα μιας άλλης πορείας θα επιμείνουμε για:

-Να αλλάξουμε το τοπίο, να αλλάξουμε την ζωή μας.

-Να υπάρξει ένας Δήμος διαφάνειας, αλληλεγγύης, ισότητας και συμμετοχής
Από το Blogger.