Header Ads

Ο Ζαραφίδης σε Μποδοσάκειο, Μαυροπηγή και Ανθοκομική

ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Κλιμάκιο του «Ρεύματος Πολιτών Εορδαίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη επισκέφτηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου ακολούθησε με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ενημερωτική συζήτηση για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης έγινε γνωστό στον Δημήτρη Ζαραφίδη, ότι οι προϋπολογισμοί περικόπηκαν κατά 20% σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε πως, ως δημοτική αρχή θα διεκδικήσουμε την πλήρη στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την αποφυγή συγχωνεύσεων που θα συρρικνώσουν τη δραστηριότητα του Νοσοκομείου, καθώς υπάρχουν κλινικές που είναι από τις καλύτερες περιφερειακές στην Ελλάδα.
Δε δεχόμαστε υποβάθμιση σε σχέση με το Νοσοκομείο της Κοζάνης, είπε ο Δημήτρης Ζαραφίδης επειδή υπάρχει κοινή διοίκηση.
Ο κόσμος της Πτολεμαΐδας και η δημοτική αρχή θα υπερασπιστούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου σε αυτή την εποχή της κρίσης και των Μνημονίων, όπου υπάρχει ο κίνδυνος συγχωνεύσεων των Νοσοκομείων.
Στις συνομιλίες που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος με εργαζομένους και ασθενείς του Νοσοκομείου, τόνισε την πάγια θέση της Δημοτικής Κίνησης «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» για την διεκδίκηση της δημόσιας υγείας η οποία είναι κοινωνικό αγαθό και ανήκει σε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη συναντήθηκε στην Μαυροπηγή με την Επιτροπή Μετεγκαταστάσεων του χωριού.
Ζητήθηκε από το «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» και τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη, να στηρίξει την επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του χωριού για τη θέση της μετεγκατάστασης.
Ο Δημήτρης Ζαραφίδης δήλωσε τη συμπαράσταση του στους κατοίκους ανέπτυξε τις θέσεις τις Δημοτικής Κίνησης για τις μετεγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν αναπτυξιακό πρόσημο στην περιοχή και είπε ότι θα στηρίξει την επιλογή τους.
Αναφέρθηκε επίσης στη γενικότερη πολιτική κατάσταση και ειδικότερα στα ζητήματα της ΔΕΗ, των απαιτούμενων προσλήψεων στα Ορυχεία και τους Σταθμούς, θέσεις που τις κρατά κλειδωμένες η Κυβέρνηση.
Τόνισε ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα καταστρέψει την περιοχή και κάλεσε σε αγωνιστική επαγρύπνηση τους κατοίκους της Μαυροπηγής.



ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ακολούθησε ένα ευχάριστο στιγμιότυπο με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη στην Ανθοκομική Έκθεση που διεξάγεται στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Σε μία χαλαρή βόλτα στον χώρο της Έκθεσης, το κλιμάκιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζαραφίδης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες, αλλά και με δεκάδες πολίτες της Εορδαίας προβάλλοντας τις θέσεις της κίνησης και ακούγοντας τα καθημερινά τους προβλήματα και συζητώντας τις απόψεις τους σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές.
Από το Blogger.