Header Ads

«Ποδηλατοδρομία της ζωής» την 19η Μαΐου

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης με αφορμή την 19η Μαΐου έχει προγραμματίσει την διοργάνωση εκδήλωσης με την επωνυμία «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 19η Μαΐου και από ώρες 13.00 έως και το πέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:



13.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Πύργων του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

13.30:Αναχώρηση των ποδηλατών για το Τ.Δ. Μεσόβουνου.

14.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Μεσόβουνου του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

14.30: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Πτολεμαίδα.
15.30: Άφιξη ποδηλατών στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.(τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

16.00: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Κοζάνη – Κεντρική Πλατεία – Πλ. Νίκης.
18.00: Άφιξη στην Πλ. Νίκης.
18.15:Έναρξη Κεντρικής εκδήλωσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης όπως η Ημέρα Αιμοδοσίας που θα ξεκινήσει από τις 11.00 της ίδιας μέρας.

Για την Κίνηση Ενεργώ Πολιτών
-Ο-
Πρόεδρος

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Η συμμετοχή των ποδηλατών είναι ελεύθερη . !!
Από το Blogger.