Νεα Πτολεμαιδας

Rss - Νέα ΠτολεμαΐδαςEpikoinonia me Nea PtolemaidasYoutube Nea PtolemaidasTwitter PtolemaidaFacebook Ptolemaida

13/5/14

«Ποδηλατοδρομία της ζωής» την 19η ΜαΐουΗ Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης με αφορμή την 19η Μαΐου έχει προγραμματίσει την διοργάνωση εκδήλωσης με την επωνυμία «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 19η Μαΐου και από ώρες 13.00 έως και το πέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:13.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Πύργων του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

13.30:Αναχώρηση των ποδηλατών για το Τ.Δ. Μεσόβουνου.

14.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Μεσόβουνου του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

14.30: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Πτολεμαίδα.
15.30: Άφιξη ποδηλατών στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.(τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

16.00: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Κοζάνη – Κεντρική Πλατεία – Πλ. Νίκης.
18.00: Άφιξη στην Πλ. Νίκης.
18.15:Έναρξη Κεντρικής εκδήλωσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης όπως η Ημέρα Αιμοδοσίας που θα ξεκινήσει από τις 11.00 της ίδιας μέρας.

Για την Κίνηση Ενεργώ Πολιτών
-Ο-
Πρόεδρος

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Η συμμετοχή των ποδηλατών είναι ελεύθερη . !!


Από το Blogger.
-