Header Ads

Μάκης Νασιάδης: Η διακήρυξή μου

ΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ)
Δημοσιογράφος ΕΡΤ μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Γρεβενών
Με το συνδυασμό «Μαζί Συνεχίζουμε. Δημοσθένης Κουπτσίδης»

Η ιδιότητά μου ως δημοσιογράφου μου έδωσε την γνώση και την εμπειρία να ζω από κοντά την αγωνιώδη προσπάθεια του απλού πολίτη να ζήσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην πόλη και το χωριό που γεννήθηκε ή τον φιλοξενεί.
Η δημοσιογραφική μου δεοντολογία καθόριζε και καθορίζει τον τρόπο που καταγράφω τα γεγονότα. Με την ίδια αλήθεια, αυτήν που και ο τελευταίος πολίτης δικαιούται να γνωρίζει, θα ήθελα να προσδιορίσω την υποψηφιότητά μου στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Αυτήν που η λέξη αλήθεια και το νόημά της, θεωρώ ότι βρίσκει τους συμπολίτες μας σε σύγχυση.
Οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να γίνουν συν-μέτοχοι του δήμου τους, συν-δημιουργοί και να συν-υπάρξουν με τις μεγαλύτερες γενεές μέσα από τη συν-εργασία όλων με τη γνώση, την εμπειρία τους αλλά και τα παθήματα – μαθήματα. Αυτή είναι η δική μου ξεκάθαρη πρόταση.
Όλοι χωρούν στο δήμο, «ο καθείς απλά με τα όπλα του». Τα δικά μου «όπλα» είναι ο λόγος, ο διά-λογος, και η αλήθεια, όχι μόνον με τη σύγχρονη ερμηνεία της, αλλά και ως μνήμη.
Όσο δε ξεχνάμε τον ρόλο μας ως πολίτες και την ιστορία αυτού του τόπου, τόσο και ο στόχος μας για ένα δήμο των Γρεβενών, της ανάπτυξης, του πολιτισμού και της παράδοσης θα εκπληρώνεται.
Η αντιπαράθεσή μου με όσους συμμετέχουν στα κοινά του δήμου προσδιορίζονται στις δικές μου προτάσεις και οι τρόποι διαχείρισής τους που θα χρησιμοποιήσω δε θα περιοριστούν σε φιλικά χαμόγελα και χτυπήματα στην πλάτη.
Ο “δήμος” είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται καθημερινά “τροφή” για να επιβιώσει, είτε αυτή λέγεται αληθινός διάλογος, είτε ανάπτυξη. Αυτοί είναι όροι ενός καθημερινού αγώνα. Και τον αγώνα αυτόν υπόσχομαι ότι θα τον τηρήσω.
Η μόνη εγγύηση των λόγων μου είναι «ο πρότερος» δημοσιογραφικός βίος μου. Τα τελευταία 26 χρόνια στο μετερίζι της δημοσιογραφίας δε θα προδοθούν από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου. Αυτό σας το εγγυώμαι, ως άνθρωπος, ως πολίτης, ως δημοσιο- γράφος και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στο Καλαμίτσι Γρεβενών το 1962. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Συνεργάστηκα από το 1988-89 στον πρώτο ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Δυτικής Μακεδονίας, το Ράδιο Γρεβενά. Εργάστηκα από το 1989-94 στον ραδιοφωνικό σταθμό Γρεβενών, Ράδιο Μακεδονία. Από το 1990-94 εργάστηκα στην πρώτη ιδιωτική τηλεόραση της Δυτικής Μακεδονίας, το TRM Γρεβενών.
Από το 1989-1996 ήμουν συνεργάτης στο αθλητικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη». Από το 1998-2000 ανταποκριτής Γρεβενών στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» και από το 2000-το 2004 ανταποκριτής στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»
Από το 1998-2004 αποτέλεσα από τους βασικούς συντελεστές της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας των Γρεβενών την www.grevena.net, ενώ τo 2004 δημιούργησα την ηλεκτρονική εφημερίδα www.grevenanews.gr.
Από το 1995 εργάζομαι στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ Κοζάνης, ενώ από το 1997 ξεκίνησα παράλληλα και τη συνεργασία με την τηλεόραση της ΕΤ3 και της ΝΕΤ.
Τηλέφωνο: 6975 88 5432. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: nasiadis@otenet.gr


Από το Blogger.