Header Ads

Περιοδεία Θέμη Μουμουλίδη στην Πτολεμαΐδα

Στις 13-5-2014, ο Θέμης Μουμουλίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ» , με συνεργάτες του και με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Εορδαίας, περιόδευσε σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Πτολεμαΐδας και μίλησε με τους υπαλλήλους και τους πολίτες που συνάντησε για τα προβλήματα της κάθε υπηρεσίας, ανταλλάσσοντας σκέψεις και προτείνοντας το σχέδιο του συνδυασμού για την κάθε περίπτωση.


Επισκέφθηκε αρχικά τον ΕΟΠΥ όπου συνομίλησε με τους γιατρούς και τους υπαλλήλους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και τις τεράστιες ελλείψεις του, τόσο σε προσωπικό όσο και για την συνολική κατάσταση του ΕΟΠΥ και των ασφαλισμένων. Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας, όπου πραγματικά η εικόνα ήταν, η πλήρης διάλυση. Ελάχιστοι υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία υπερβάλλουν εαυτούς για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα των φορολογουμένων της Εορδαίας. Οι περισσότερες υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ ήδη έχουν φύγει για την Κοζάνη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Εορδαίας, να υποχρεούνται για μια απλή φορολογική πράξη, να ταξιδεύουν στην Δ.Ο.Υ της Κοζάνης.

Επόμενη στάση του ήταν στον ΟΑΕΔ (Επιθεώρηση Εργασίας) που και εκεί οι υπάλληλοι του εξέφρασαν τα μεγάλα προβλήματα, μίλησε μάλιστα με πολλούς πολίτες που παραβρίσκονταν στα γραφεία. Είναι ήδη δρομολογημένο το να φύγει η Επιθεώρηση Εργασίας από την Πτολεμαϊδα.

Στην συνέχεια πήγε στην Αστυνομία και τέλος επισκέφθηκε τον Δήμο Εορδαίας όπου και συνομίλησε με όλους του υπαλλήλους του Δήμου. Αυτό που αποκόμισε ο Θέμης Μουμουλίδης και οι υποψήφιοι είναι ότι η Εορδαία αποψιλώθηκε εντελώς από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τις παροχές που έπρεπε να προσφέρει στους πολίτες της. Η ερήμωση και τα προβλήματα δημιουργούν την εντύπωση της ερημωμένης διοίκησης και της εγκατάλειψης των πολιτών.

Το κλίμα που συναντήσαμε απέναντι στην παράταξη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη, ήταν εξαιρετικά θετικό από όλους και μάλιστα αισθανθήκαμε ότι δημιουργείται ένα σαρωτικό κύμα με το οποίο συναντιόμαστε για την πραγματική ανατροπή στην Δυτική Μακεδονία. Η Εορδαία σ’ αυτό το ταξίδι είναι απόλυτα μαζί μας .


Από το Blogger.