Header Ads

«Αλλάζουμε εποχή»: Λαϊκή συναυλία στην Πτολεμαΐδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά την περιοδεία τους στο Δ.Δ Μουρικίου στις 1-5-14, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Θεοφύλακτος, μαζί με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού κατέληξαν στο καφέ μπαρ ΘΕΑ όπου συναντήθηκαν με κόσμο από όλη την Εορδαία στην λαϊκή συναυλία του Κώστα Θωμαϊδη.

Ο Κώστας Θωμαϊδης μαζί με τις Ιώ Κυριακίδη (πιάνο) και Χριστίνα Κολοβού (τσέλο) βρίσκονται στην Δυτική Μακεδονία όπου θα δώσουν 5 συναυλίες στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Θέμη Μουμουλίδη.

Στο κατάμεστο μέσα και έξω, καφέ – μπαρ ΘΕΑ οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μία μαγική βραδιά, που πλημμύρισε από μουσική και τραγούδι.

Ο Κώστας, η Ιώ και η Χριστίνα χάρησαν στον κόσμο ένα μουσικό μπουκέτο με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη του Μάνου Χατζιδάκη, του Μάνου Λοίζου, του Βασίλη Τσιτσάνη και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Ο Κώστας Θωμαίδης μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα με τραγούδια σταθμούς της ελληνικής μουσικής σκόρπισε την συγκίνηση και το κέφι στον κόσμο που συμμετείχε ενεργά τραγουδώντας και χορεύοντας.

Μουσική παρέμβαση στην συναυλία με ποντιακά τραγούδια και χορούς, έκαναν οι αδελφές Χριστίνα (λύρα) και Αθηνά Κυριακίδη (Νταούλι) ξεσηκώνοντας τον κόσμο που χόρεψε με την ψυχή του.
Η Χριστίνα Κυριακίδη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Ν. Γρεβενών με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε Εποχή» και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θέμη Μουμουλίδη.

Η συναυλία τελείωσε τις πρωινές ώρες αφήνοντας πίσω της την γλυκιά αίσθηση που αφήνει κάθε βάλσαμο της ψυχής.

Παρόντες στην συναυλία ήταν εκτός τους υποψηφίους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Δημήτρης Ζαραφίδης, πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


Από το Blogger.