Header Ads

Επιασε ποντίκι και πέθανε 20χρονος στην Κρήτη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή στα Χανιά, πιάνοντας ένα ποντίκι. Ο 20χρονος πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων το βράδυ της Πέμπτης, με εντονότατο κοιλιακό άλγος, με την κατάσταση του να χειροτερεύει όσο πέρναγε η ώρα.



Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο πατέρας του 20χρονου, είπε στους γιατρούς ότι ο νεαρός είχε ακουμπήσει ένα ποντίκι, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα ζωτικά του όργανα νέκρωναν το ένα μετά το άλλο, ώσπου άφησε την τελευταία του πνοή, ένα 24ωρο αργότερα.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του στο Δ.Α.Α.Ο. Χανίων, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη, ο Μιχάλης έφυγε από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι η λεπτοσπείρωση είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη νόσος που σχετίζεται με τα τρωκτικά, και προσβάλλει όχι μόνον υγιή ζώα αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, με τραγικές, ορισμένες φορές συνέπειες. Το βακτήριό της ζει κυρίως στα νεφρά και αποβάλλεται με τα ούρα των ποντικών αλλά και πολλών άλλων ζώων, που νόσησαν, επέζησαν και μεταβλήθηκαν σε φορείς, αποβάλλοντας το μικρόβιο για μήνες ή και για χρόνια.

tanea.gr
Από το Blogger.