Header Ads

Γιώργος Δακής: «Διαφανής και αποτελεσματική η πρώτη μας θητεία»

«Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδας καταγράφει τα χαμηλότερα επίπεδα διαφθοράς στην Περιφέρεια μας, την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».
Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, μιλώντας τη Δευτέρα 12 Μαΐου, στο παλαιό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού, και συνέχισε:

«Η μηδενική διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τα πλέον επίσημα χείλη, αποτελεί μια εξαιρετικά θετική επίδοση τόσο για τους αιρετούς όσο και για τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα στελέχη της Περιφέρειας. Καταφέραμε να εμπεδώσουμε συνθήκες διαφάνειας στη διαχείριση των οικονομικών πόρων, με μηδενική ανοχή απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και σήμερα σε ένα περιβάλλον βαθιάς και παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραμένει υποδειγματικά συνεπής στις οικονομικές της και όχι μόνον υποχρεώσεις απέναντι στην τοπική κοινωνία, έχοντας ταμειακό απόθεμα περίπου 60 εκ. ευρώ, και τα οποία θα αξιοποιήσουμε έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Δοκιμασθήκαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και κατακτήσαμε το δικαίωμα να κοιτάμε τον Πολίτη στα μάτια.
Με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και θα το επικροτήσουν στις εκλογές του Μαΐου».


Από το Blogger.