Header Ads

Νικόλαος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ: Ψηφίζουμε παλι το συνδυασμό της Παρασκευής Βρυζίδου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες και συμπολίτισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, στον αγώνα που κάναμε με το συνδυασμό Δημοκρατική Ενότητα της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου. Νιώθω ότι κάναμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Δεν φοβηθήκαμε να εκτεθούμε και να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, να θίξουμε φλέγοντα
ζητήματα και είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα, με δεδομένο το σύντομο χρονικό διάστημα του προσωπικού μας αγώνα, με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα που έπεισαν πολλούς αναποφάσιστους συμπολίτες μας να μας καταλάβουν και να συστρατευτούν μαζί μας. Η ενασχόληση με το Δήμο θα πρέπει να ενώσει όλους τους πολίτες ενάντια στα πραγματικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, στην κοινωνική αποξένωση ή/και κατάρευση, στη απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, ώστε λαός και εκλεγμένοι άρχοντες μαζί, να συνδράμουν για μια πιο δίκαιη, αποτελεσματική και ρεαλιστική λύση των προβλημάτων που αφορούν όλους τους Πολίτες και τον καθένα ξεχωριστά. Θα είμαστε παρόν με διακριτικότητα, ουδετερότητα, και ειλικρίνεια σε κάθε δραστηριότητα του Δήμου που μας αφορά. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου μέρα και νύχτα και με στήριξαν όλες τις ημέρες του έντιμου προεκλογικού αγώνα μας. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους μου και καλή επιτυχία στη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.

-

Στις εκλογες της Κυριακης ψηφίζουμε παλι το συνδυασμό Δημοκρατική Ενότητα της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου για να ολοκληρωθει το οραμα που εχουμε για ενα Δημο ενωμένο και δυνατο.

Με τιμή Νικόλαος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
Ιατρός-Γαστρεντερολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Από το Blogger.