Header Ads

Επισκέψεις της. Π. Βρυζίδου σε Περδίκκα και Πεντάβρυσο

Τις Τοπικές Κοινότητες του Περδίκκα και της Πενταβρύσου επισκέφθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας και εκ νέου υποψήφια, Παρασκευή Βρυζίδου, και αφού αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου της ύδρευσης στα δύο χωριά, του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης της Πενταβρύσου και μεταφοράς συνολικά των λυμάτων στον Βιολογικό της Πτολεμαΐδας, έκανε αναφορά και στην ανάπλαση της εισόδου του Περδίκκα , η δημοπράτηση της οποίας ήδη δημοσιοποιήθηκε στις εφημερίδες και το καλοκαίρι αναμένεται η ολοκλήρωσή της.

Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης και στο κτίριο προστασίας του παλαιοντολογικού ευρήματος του Ελέφαντα, που παρότι δεν υπήρχε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και ολοκληρώθηκε η συντήρησή του.
Νέα δημοπρασία της ολοκληρωμένης μελέτης, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2014, του αύλειου χώρου θα δώσει νέα προοπτική επισκεψιμότητας στην περιοχή.
Η υποψήφια Δήμαρχος έκλεισε την τοποθέτηση της απαντώντας και ανέφερε διακριτικά και σε συνδυασμούς που την κριτικάρουν ότι:
«Με φωτογραφίες μιας λακκούβας, μερικών κάδων και μιας κουβαδιάς με μπάζα δεν δίνεται το όραμα της αυτοδιοικητικής προοπτικής, αλλά κάτι άλλο, που όπως θέλει ας το κρίνει ή ας το αποκαλέσει ο νοήμων πολίτης. Είναι υπερβολικό να μας ασκούν κριτική όσοι διετέλεσαν Δήμαρχοι χωρίς να υλοποιήσουν κανένα έργο υποδομής και χωρίς να έχουν εντάξει ούτε ένα έργο στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα(ΠΕΠ)».

Από το Blogger.