Header Ads

Π. Βρυζίδου: Κρυμμένοι πίσω από μια δήθεν νέα υποψηφιότητα περιμένουν να γκρεμίσουν ό,τι φτιάξαμε

Η Δήμαρχος Εορδαίας και εκ νέου υποψήφια, Παρασκευή Βρυζίδου, επισκέφθηκε, στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας, τις Εργατικές Κατοικίες και τον Οικισμό της Καρδιάς, όπου συζήτησε με τους κατοίκους. Αφού ανέλυσε το υπό εξέλιξη έργο της εισόδου της πόλης από τη Βόρεια πλευρά (Περδίκκα) μέχρι την Αγία Σκέπη με παρεμβάσεις και στην είσοδο του χωριού, ανέφερε ότι επίκειται η δημοπράτηση της Τηλεθέρμανσης στις Εργατικές Κατοικίες και στην Καρδιά, έργο
προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ, που θα υλοποιηθεί το καλοκαίρι του 2014. Αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση της εισόδου καθώς και μπροστά από το Σχολείο της Καρδιάς.

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με πολλούς υποψηφίους επισκέφθηκε την Μαυροπηγή, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Μαζί παλέψαμε την κήρυξη της Απαλλοτρίωσης,
μαζί κερδίσαμε την αποζημίωση, εκτός διαδικασιών των πρώτων ακατάλληλων κατοικιών από τη ΔΕΗ,
Μαζί στα δικαστήρια με συντονισμένες και εμπεριστατωμένες εισηγήσεις διεκδικήσαμε και κερδίσαμε αξιοπρεπείς για τους πολίτες και τον Δήμο Αποζημιώσεις,
Μαζί πετύχαμε την τροποποίηση του Νόμου, όπου αρχικά προέβλεπε αποζημιώσεις με αντικειμενικές αξίες και καταφέραμε την εξαίρεση των πληττόμενων από το νόμο και
Μαζί, σύμφωνα με τις προτάσεις και τις επιθυμίες των κατοίκων, θα φτιάξουμε τον Νέο Οικισμό,
γιατί εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε.
Υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί με υποψηφίους και συνεργάτες τους, πρωτεργάτες της καθυστέρησης, της παραπλάνησης των πολιτών, της αδιαφορίας και της σίγουρης αναποτελεσματικότητας.
Αν είναι λίγα όσα έγιναν μέχρι σήμερα κι αν πρέπει πάλι να πέσουμε στα χέρια των ακατάλληλων και αναποτελεσματικών, πρέπει να ξέρουμε μόνο αυτό:
Οι άνθρωποι που πρέπει να απολογηθούν για την όλη κατάσταση στην Μαυροπηγή, αιρετοί και συνεργάτες, που πρωταγωνιστούσαν στον εμπαιγμό, σήμερα κρυμμένοι πίσω από μια δήθεν νέα υποψηφιότητα περιμένουν να γκρεμίσουν ό,τι φτιάξαμε, ό,τι προγραμματίζουμε.
Δικαιολογημένη η όποια αγανάκτηση των κατοίκων για την καθυστέρηση του νέου Οικισμού, αλλά πρέπει να στραφεί στους πρωτεργάτες και αποδεδειγμένα ακατάλληλους για το θέμα αυτό, γιατί σήμερα μια λάθος επιλογή και σε τοπικό επίπεδο, θα είναι κόστος για την ίδια την Μαυροπηγή και τους πολύπαθους κατοίκους της».



Από το Blogger.