Header Ads

ΕΒΕ Κοζάνης: Συμμετοχή στη 16η Διεθνή Έκθεση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ 16Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ «ALEXPO 2014»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στη 16η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης «Alexpo 2014», που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2014.
Η έκθεση διαρθρώνεται σε τέσσερις θεματικές ενότητες - ημέρες: 1) Τουρισμού, 2) Πρωτογενούς Τομέα, 3) Καινοτομίας και Μεταποίησης και 4) Λιμανιού. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται επισκέπτες και συμμετέχοντες να μπορούν να παρακολουθήσουν ημερίδες και δραστηριότητες σε αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν.
Ταυτόχρονα, έχουν προσκληθεί 10 διμερή Επιμελητήρια και 7 Επιμελητήρια από δυναμικές αγορές του εξωτερικού, εμπορικοί ακόλουθοι των χωρών αυτών, με τη συνοδεία επιχειρηματιών που επιθυμούν να αναπτύξουν συνεργασίες με την Ελληνική αγορά.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693 έως και την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014.

Το Επιμελητήριο θα εκμισθώσει τον εκθεσιακό χώρο, όπου θα συμμετέχουν ενιαία οι επιχειρήσεις – μέλη του, τα δε έξοδα μεταφοράς, μετάβασης και διαμονής, θα επιβαρύνουν τους επιχειρηματίες.



ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.