Header Ads

Έναρξη φωτογραφικού διαγωνισμού του ΙΚΥ - Βραβεία 300, 200 και 100 ευρώ

Πάρτε τώρα μέρος στην γιορτή της 9ης Μαΐου, Ημέρας της Ευρώπης, και κερδίστε στον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Η Ευρώπη που θέλω. Η Ευρώπη μου!».



Οι 3 φωτογραφίες που θα αξιολογηθούν ως οι καλύτερες θα λάβουν χρηματικά βραβεία 300, 200 και 100 ευρώ!
Πόσες φωτογραφίες έστειλες στον #photocontest #europe_day του ΙΚΥ; Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να στείλει μέχρι τρεις φωτογραφίες!
Στείλτε τις φωτογραφίες σας μέχρι τα μεσάνυχτα της 9ης Μαΐου. Τα αποτελέσματα, ύστερα από επιλογή από Επιτροπή αξιολόγησης, θα δημοσιευθούν στις 14/5/2014 από την ομάδα επικοινωνίας του ΙΚΥ στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ , στην επίσημη σελίδα του ΙΚΥ στο Facebook ενώ θα ανακοινωθούν και στο Twitter @iky_erasmusplus.

Όροι και κανονισμοί
1. Προετοιμάστε τις φωτογραφίες σας και ανεβάστε τις στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ μέσα στο επόμενο διάστημα σε σύνδεσμο που θα είναι σύντομα διαθέσιμος
2. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπες και να ανήκουν αποκλειστικά στον αποστολέα/συμμετέχοντα.
3. Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από έναν τίτλο στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
4. Οι φωτογραφίες δεν μπορεί να έχουν δεχθεί υπερβολική επεξεργασία. Βασική διόρθωση χρώματος, retouch και κόψιμο είναι αποδεκτά ενώ δεν επιτρέπονται special effects, εικόνες computer-generated και άλλες επεμβάσεις.
5. Με την αποστολή της φωτογραφίας εκχωρείτε στο Πρόγραμμα Erasmus+ και στην Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ το μη-αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και αναπαραγωγής όπως και όποιο άλλο δικαίωμα σε σχέση με την χρήση της σε social media και παραδοσιακά ΜΜΕ για οποιοδήποτε σκοπό σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
6. Κάθε αποστολέας μπορεί να στείλει μέχρι τρεις (3) φωτογραφίες.
7. Η φωτογραφία που θα αξιολογηθεί ως η καλύτερη θα είναι η κύρια εικόνα (cover photo) στην επίσημη ιστοσελίδα του IKY στο Facebook για μία εβδομάδα.

epixeiro.gr
Από το Blogger.