Header Ads

8 δηλώσεις υποψηφιοτήτων με την Γ. Ζεμπιλιάδου

Αργυριάδης Απόστολος: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου οι δεσμεύσεις θα γίνουν πράξεις»
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)




«Κατεβαίνω μαζί ως υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω  στον  τόπο μου.  Πιστεύω πως με την κ. Ζεμπιλιάδου επικεφαλής, με τις ιδέες σας, τις γνώσεις και τις ικανότητες, θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια μας και με την εμπειρία της στα θέματα της αυτοδιοίκησης και το σχέδιο του συνδυασμού θα ξαναβάλουμε στο δρόμο της ανάπτυξης την περιοχή μας. Με την κ. Ζεμπιλιάδου οι προεκλογικές δεσμεύσεις  μας θα γίνουν πράξεις».


Ποιος είναι ο Α. Αργυριάδης

Γεννήθηκε στο Αμύνταιο το 1972, έγγαμος και πατέρα ενός παιδιού.
 Εργάζεται στα ΕΛΤΑ και έχει πάρει πτυχίο στο Πρόγραμμα << Σπουδές στον  Ελληνικό Πολιτισμό >> της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ είναι μεταπτυχιακός  Φοιτητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Πρόγραμμα << Σπουδές στην Εκπαίδευση>>.
Ήταν εθελοντής στους  Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην ΑΘΗΝΑ, ενώ είναι καιεθελοντής Αιμοδότης   με  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ του Τομέα Νοσηλευτικής  του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.  


Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου μπορώ να ελπίζω και να αισιοδοξώ»
(Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)


«Η εθελοντική διάθεση, η δημιουργικότητα και η προσφορά, είναι για μένα τρόπος ζωής. Με αυτήν τη φιλοσοφία αποφάσισα να ασχοληθώ με τα «κοινά», στον ωραίο αγώνα  που δίνει η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την ανάπτυξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που κατά κοινή ομολογία συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να εκλεγεί περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και να μας ξαναβάλει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω, να δημιουργήσω, να συμμετέχω και το σημαντικότερο, να ελπίζω και να αισιοδοξώ».

Ποια είναι η Ε. Κασκαμανίδου- Κεσίδου
Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1966 και κατάγεται από τον Τριπόταμο Φλώρινας. Τελείωσε τις βασικές της σπουδές στο Βέλγιο και στη συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ Σερρών). Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες, ολλανδικά, γερμανικά και αγγλικά. Συμμετέχει σε εθελοντικές οργανώσεις. Σήμερα εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.



Κωτσοπούλου Ελισάβετ (Βέττα): «Η Γ. Ζεμπιλιάδου με ενέπνευσε!
(Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)


«Η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσαν ο δυναμικός χαρακτήρας, η όρεξη της για δουλειά, η επιστημονική της συγκρότηση, οι γνώσεις της για την αυτοδιοίκηση, το ήθος και η εντιμότητά της, ήταν τα στοιχεία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου που με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια μαζί της στις περιφερειακές εκλογές. Το γεγονός ό,τι είναι γυναίκα αποτέλεσε για μένα ένα επιπλέον κίνητρο καθώς μου επιτρέπει να μοιραστώ καλύτερα μαζί της τους προβληματισμούς και τις αγωνίες μου για το παρόν και το αύριο όλων μας και κυρίως το όνειρο μου για την επόμενη μέρα του τόπου μας».


Ποια είναι η Ε. Κωτσοπούλου

Γεννήθηκε το 1956 στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής και είναι παντρεμένη με τον Κωτσόπουλο Λάζαρο από το Αμύνταιο, οδοντίατρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας. Έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Ασχολήθηκε επί 13 χρόνια με το επάγγελμά της ασφαλιστικής συμβούλου.
Διετέλεσε δύο τετραετίες μέλος του Δ/Σ του Επιμελητηρίου Φλώρινας ως πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική κοινότητα Φλώρινας.
Δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συμμετέχω ενεργά σε γυναικείο κίνημα.




Λυπίτκα Χριστίνα: «Θα αγωνιστώ με τη Γ. Ζεμπιλιάδου για το δικό μας αύριο».
(Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)

            «Το να αγωνίζομαι είναι για μένα στάση ζωής. Όταν μάλιστα υπάρχουν αγώνες όπου οι νέοι πρέπει να μπούμε μπροστά, δεν θα μπορούσα ποτέ να λείψω.
Ο αγώνας που θα δώσουμε με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου επικεφαλής είναι ο αγώνας για το δικό μας αύριο. Ο δικός μας αγώνας, του κάθε νέου και της κάθε νέας.
            Γι΄ αυτό θα κερδίσουμε γιατί τόσο η επικεφαλής μας όσο και το πρόγραμμα της μας εμπνέουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να φτιάξουμε το αύριο όπως το ονειρευόμαστε».


Ποια είναι η Χ. Λυπίτκα


            Γεννήθηκε το 1990 στον Αετό Φλώρινας.
          ΣΠΟΥΔΕΣ:
·         Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματoς Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Φλώρινα.
·         Τελειόφοιτη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Φλώρινα.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
·         Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.
·         Γραμματέας Α΄ της ΠΑΣΠ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ από το 2009 μέχρι το 2011.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:
·         Μέλος του Μορφωτικού Eκπαιδευτικού Αθλητικού Ομίλου Φιλυριακού Φλώρινας.
·         Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού.
·         Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αετού  «Ειρήνη».
·         Γραμματέας του «Α.Σ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΤΟΥ»
Από το 2001 και μέχρι και σήμερα είναι μέλος της  γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας  του Φιλυριακού Φλώρινας και διεθνής με την Εθνική Νεανίδων Ελλάδος.


Χάιτας Κωνσταντίνος: «Νέοι και έμπειροι θα διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα με ώθησαν στην ενασχόληση με τα κοινά. Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη, την στήριξη των επιχειρήσεων, καθώς και της δημιουργίας θέσεων εργασίας, με απόλυτη δέσμευση και προγραμματισμό πενταετίας, ήταν από τα βασικά στοιχεία που με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια.
Είναι αναγκαία η ενασχόληση νέων προσώπων με γνώσεις και όραμα σε συνδυασμό πάντα με την εμπειρία των μεγαλυτέρων, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο, ουσιαστικά το δικό μας αύριο».

Ποιος είναι ο Κ. Χάιτας
Γεννήθηκε το 1982 στην Σιάτιστα όπου κατοικεί πλέον και μεγάλωσε στην πόλη της Bologna της Ιταλίας. Είμαι επιχειρηματίας στην πόλη της Κοζάνης στο χώρο της πληροφορικής (εταιρία ENTERMAC) και κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών στα συστήματα υπολογιστών από το ΠΑΜΑΚ, πιστοποιήσεων CISCO και απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθηνών.
Γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας Μακεδονικού Σιάτιστας.
Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού Συλλόγου Σιάτιστας


Στάμος Βασίλειος: «Θα κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)
«Σε μια δύσκολη εποχή για την Πατρίδα μας και κατ' επέκταση για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τη Δυτική Μακεδονία, δεν θα ήταν δυνατό να αρνηθώ την πρόταση της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να συμμετέχω ενεργά στο συνδυασμό ''Ελπίδα''. Η ανάπτυξη της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας είναι το κυριότερο μέλημά μας και η αξιοποίηση των νέων ανθρώπων, οι οποίοι στην πιο παραγωγική τους ηλικία βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Γνωρίζουμε τα άγχη και την αγωνία των νέων ανθρώπων για το αύριο, καθώς είμαστε άνθρωποι που στην πλειοψηφία μας δεν προερχόμαστε από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς, αλλά αποτελούμε ενεργά κομμάτια της κοινωνίας. Γνώμονάς μας το μέλλον της περιοχής μας και των συμπολιτών μας. Δηλώνω λοιπόν παρών στις ανάγκες της εποχής και του τόπου μας και είμαι έτοιμος να προσπαθήσω με όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις να συμβάλω στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Η αγάπη για τον τόπο, η αγωνία για το αύριο, το όραμα και το σχέδιο, οι κοινοί στόχοι της κυρίας Ζεμπιλιάδου αλλά και των ανθρώπων που απαρτίζουν το συνδυασμό ''Ελπίδα'', με κάνουν να αισιοδοξώ και να πιστεύω πραγματικά σε ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί, ταπεινά, μέσα από σκληρή δουλειά, όχι με ευχολόγια και διαπιστώσεις, θα είμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας».

Ποιος είναι ο Β. Στάμος
Ο Βασίλης Στάμος γεννήθηκε στις 26/4/1987 στην Πτολεμαΐδα. Το 2005 αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας. Τον Ιούλιο του 2006 σε ηλικία 19 χρονών κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ως ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης (2006-2012) και τον Σεπτέμβριο του 2007 αποκτά και δεύτερο κατάστημα εστίασης (2007-2008).
Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, το 2008 ξεκινάει σπουδές ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων στο Πολιτιστικό ΙΕΚ Θεσσαλονίκης.
Στις 17 Νοεμβρίου 2010 παρουσιάζεται στο Κ.Ε.Τ.Θ. Αυλώνας για να εκπληρώσει τις Στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οπλίτης στα Τεθωρακισμένα, με ειδικότητα Π.Α.Μ.Α. ( Πυροβολητής Ασυρματιστής Μέσου Άρματος ). Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 μετατίθεται στη 16η Ε.Μ.Α. στο Λαγό Έβρου και υπηρετεί εκεί ως τις 17 Απριλίου 2011 όπου και μετατίθεται στο Τ.Ε. Φλώρινας από όπου και απολύεται στις 03 Σεπτεμβρίου του 2011.
Εργάστηκε ως Σύμβουλος πωλήσεων/ανάπτυξης σε εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας (2012 – 2013).
Το 2013 γίνεται ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Εθνικών Αντιπροσώπων και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μακεδονίας του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».
Γνωρίζει άριστα αγγλικά σε γραπτό και προφορικό λόγο.


Καλυβιάνος Λεωνίδας: «Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ικανότητα και όραμα».
(Υποψήφιος σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)


«Οι συλλογικές προσπάθειες στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, οι συγκεκριμένες προτάσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας, το ήθος και η εντιμότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα και το σθένος να συγκρουστούν με πρακτικές του παρελθόντος με ώθησαν στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.
Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητα και όραμα να απαντήσουν και να εφαρμόσουν τις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.
Η ΕΛΠΙΔΑ προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί προβλήματα κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία με όπλα στις φαρέτρες της την ειλικρίνεια και εργατικότητα να διαθέτει λύσεις που έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.
Η ΕΛΠΙΔΑ συσπειρώνει γύρω της ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που περιλαμβάνει την κεντροαριστερά καθώς και το φιλελεύθερο κέντρο.
Η Δυτική Μακεδονία με σημαντική ιστορία στους απελευθερωτικούς αγώνες πρέπει να πάρει την θέση που αρμόζει στο εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Η δική μας αδράνεια δηλώνει συνενοχή και υποταγή και η ΕΛΠΙΔΑ ως έννοια, σε συνδυασμό με τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνει την σημασία της και εκφράζει την αξιοκρατία και την συνέπεια στο πρόσωπο της επικεφαλής του συνδυασμού της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου».

Ποιος είναι ο Λ. Καλυβιάνος
Γεννημένος στην Φλώρινα το 1969 αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο το 1987 και εισήχθηκα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Παντρεμένος με την Μανουσάκη Κατερίνα και πατέρας δυο παιδιών δέκα και πέντε ετών.
Εκπαιδευτικός στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση δίδαξα στα Αθλητικά Σχολεία της περιοχής το άθλημα της Ξιφασκίας.
Στην αθλητική μου σταδιοδρομία υπήρξα Πρωταθλητής Ελλάδος δυο φορές και μια Βαλκανιονίκης συμμετείχα στην Εθνική Ομάδα για μια δεκαετία από το 1986 έως το 1996 όπου και τελείωσα την καριέρα μου συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις ( Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κ.α.) με αξιόλογη παρουσία σε αυτές.
Στην προπονητική μου καριέρα ήμουν προπονητής στον Παράδεισο Αμαρούσιου στη Γυμναστική Ένωση Φλώρινας και τα τελευταία 15 χρόνια στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας περνώντας από την προπονητική και παιδαγωγική καθοδήγηση μου εκατοντάδες παιδιών συνδιαμορφώνοντας τον χαρακτήρα και την αθλητική τους επίδοση.
Ξεκινώντας την ενεργό ενασχόληση και συμμετοχή μου στα κοινά το 2006 έως 2007 εκλέγομαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΛΜΕ Φλώρινας, το 2010 έως 2013 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και αντιπρόεδρος του συλλόγου στην τελευταία μου θητεία και το 2013 μέχρι σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστών Φλώρινας.
Είμαι μέλος των συλλόγων του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας και του Μοναστηριωτών & των Πέριξ.
Η μεγάλη αγάπη και το χόμπι μου το οποίο μου το μετέδωσε ο πατέρας μου είναι οι ορειβατικές περιηγήσεις στους ορεινούς όγκους τις ευρύτερης περιοχής μας.

Νεδέλκου Ιωάννα: «Η Γ. Ζεμπιλιάδου ζωντανεύει την ελπίδα».
(Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)

«Το ξεπέρασμα της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, με τις πολύπλευρες και δυσανάλογα βαρύτερες συνέπειες στην Περιφέρειά μας, απαιτεί τη συστράτευση όλων μας και ειδικά ανθρώπων ικανών με γνώσεις και σχετική εμπειρία.
Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, θεωρώ ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά, για να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής και ειδικά οι γνώσεις της στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, είμαι σίγουρη ότι θα λειτουργήσουν σαν καταλύτης για να ξαναζωντανέψει η ελπίδα και να έρθουν καλύτερες μέρες στην περιοχή μας».

Ποια είναι η Ι. Νεδέλκου
Γεννήθηκε στη Μαρίνα Φλώρινας το 1957. Είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα τέκνα αγροτικής οικογένειας και στο μικρό χωριό της παρακολούθησε τη νηπιακή και δημοτική εκπαίδευση.
Αποφοίτησε από το τότε Οικονομικό Γυμνάσιο Φλώρινας και στη συνέχεια συμμετέχοντας επιτυχώς στις πανελλήνιες εξετάσεις, εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε το 1981.
Από το 1982 εργάζεται σαν οδοντίατρος ελεύθερη επαγγελματίας και τα τελευταία 3 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Έχει διατελέσει μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας για δύο τριετίες.
Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Αιμίλιο Ασπρίδη και έχουν δύο παιδιά τη Χριστίνα και τη Μαρία.
Η μόνιμη κατοικία της βρίσκεται στη Φλώρινα.
Από το Blogger.