Header Ads

Δηλώσεις υποψηφίων με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Κοϊμσίδου (Μησιάλη) Σοφία: «Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου εγγυητής των λύσεων στα προβλήματά μας».
(Υποψήφια σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)
«Αποφάσισα να συνταχθώ και ν’ αγωνιστώ στο πλευρό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, γιατί εκτός από βαθιά γνώστρια των θεμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ευρύτερα της Αυτοδιοίκησης , είναι και το άτομο που μπορεί να γίνει εγγυητής των λύσεων για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η γνώση και η εμπειρία σε συνδυασμό με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα της συνιστούν τα κατάλληλα υλικά που μπορούν να δώσουν στην λέξη «Ελπίδα» πραγματική υπόσταση».


Ποια είναι η Σ. Κοϊμσίδου
Γεννήθηκε στον Άγιο Βαρθολομαίο και είναι παντρεμένη με τον Μησιάλη Τρύφωνα. Ζει στο Αμύνταιο και έχει δύο παιδιά, τον Κώστα και την Ελευθερία.
Είναι εκπαιδευτικός με αξιόλογη συνδικαλιστική δράση στα εκπαιδευτικά θέματα, με ενδιαφέρον για τα κοινά του νομού μας και το μέλλον των παιδιών μας.



Τσουτσούλης Δημήτριος: «Δίνουμε αγώνα για το μέλλον».
(Υποψήφιος σύμβουλος στην Π.Ε. Φλώρινας)
            «Ο αγώνας που δίνει ο συνδυασμός μας με επικεφαλής τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι ο αγώνας για το μέλλον όλων μας. Η εμπειρία των μεγαλύτερων, ο ενθουσιασμός που φέρνουν μαζί τους οι νέοι, η γνώση, η αγάπη για τον τόπο και το σχέδιο μας εγγυώνται πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Ποιος είναι ο Δ. Τσουτσούλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Παπαγιάννη Φλώρινας. Είναι υπάλληλος ΕΛΤΑ. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Πετσοπούλου από το Σκλήθρο Φλώρινας που εργάζεται ως νοσηλεύτρια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Τ.Σ. Παπαγιάννης και Δημοτικός Σύμβουλος Μελίτης την τετραετία 2003-2006. Υπήρξε για 25 χρόνια μέλος του Δ.Σ. “ΑΡΗ” Παπαγιάννης από τα οποία τα 17 Πρόεδρος.
Από το 2005 έως σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Φλώρινας.
Από το Blogger.