Header Ads

Συνδυασμός Ζαμανίδη: Όχι στην υποβάθμιση του Μποδοσάκειου

Ζούμε σε μία εποχή που η καθημερινότητά της χειροτερεύει συνεχώς. Πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να σταματήσουμε την κατρακύλα και να αντιδράσουμε βάζοντας αντιστάσεις . Σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Στο κάτω- κάτω τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και τα βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.



Ένας σημαντικός τομέας της ζωής μας είναι ο τομέας της υγείας και η φροντίδα της θα έπρεπε να είναι μέλημα του κράτους . Βέβαια αυτή την στιγμή η λειτουργία του κράτους μας καθορίζεται από μια μνημονιακή πολιτική , την οποία και ακολουθούν αυτοί που μας κυβερνούν.

Έτσι αν θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε εξαρτάται από το αν έχουμε τα χρήματα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός ιδιωτικού συστήματος υγείας, άλλως αφηνόμαστε στα χέρια ενός συστήματος υγείας που καθημερινά υποβαθμίζεται και λειτουργεί προβληματικά και αυτό οφείλεται στις υπερπροσπάθειες του προσωπικού ιατρικού και νοσηλευτικού.


Ξέρουμε ότι τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της πόλης μας το Μποδοσάκειο είναι μεγάλα και πολλά λόγω της τρομακτικής έλλειψης σε προσωπικό, αλλά και της υποβάθμισης που υπέστη τα τελευταία χρόνια με την μείωση του αριθμού των κρεβατιών αλλά και την διοικητική ενσωμάτωση με το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης..

Παρόλα αυτά προσπαθούν όλοι οι εργαζόμενοι με τον καλύτερο τρόπο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προκύπτουν είτε από την τρομακτική συμπίεση του αριθμού του προσωπικού είτε από την προσπάθεια συμπίεσης των εξόδων ή καλύτερα του κόστους λειτουργίας του Νοσοκομείου που πολλές φορές οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Η απόφαση όμως που πάρθηκε από μέρους της Διοίκησης των δύο Νοσοκομείων να μετακινηθεί ο ένας από τους τρεις αναισθησιολόγους του Νοσοκομείου μας που λειτουργούν οριακά για να ανταποκριθούν στις υπάρχουσες ανάγκες, για να καλύψει τις ανάγκες κάλυψης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, δημιουργώντας πλέον προβλήματα στην λειτουργία και των δύο Νοσοκομείων.

Σαν δημοτική κίνηση καταγγέλλουμε την απόφαση και απαιτούμε από την Διοίκηση όχι μόνο να την ανακαλέσει, αλλά να εντείνει τις προσπάθειές της για να καλυφθούν τα υπάρχοντα κενά σε ιατρικό προσωπικό άμεσα.

Επί τέλους κύριοι αν δεν σας αφήνουν να ανταποκριθείτε στον ρόλο σας παραιτηθείτε.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ¨ΕΟΡΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ¨

Πτολεμαΐδα 24/4/2014
Από το Blogger.