Header Ads

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΓΙΑ: Δήλωση υποψηφιότητας με την Π. Βρυζίδου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας, του Νομού Κοζάνης, έχοντας καταγωγή και ρίζες από το Εμπόριο της Δημοτικής Ενότητας Μουρικίου. Δευτερότοκο παιδί του Δημητρίου και της Ευδοκίας Τσάγια.
Κατά τη διάρκεια των σχολικών μου ετών φοίτησα στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας και εν συνεχεία στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Γενικό Λύκειο.

Σπούδασα στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στο διάστημα, που ακολουθεί μετά το πέρας των σπουδών μου, πραγματοποιώ ουσιαστική άσκηση δικηγορίας σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, αποκτώ την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και συνεργάζομαι δίπλα σε έγκριτους Νομικούς του Νομού Θεσσαλονίκης και του Νομού Κοζάνης.
Σήμερα, ούσα πλέον Δικηγόρος του Νομού Κοζάνης και έχοντας επιστρέψει στην πόλη, που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ασκώ δικηγορία δίπλα στο πλευρό του γνωστού Δικηγόρου του Νομού Κοζάνης Δημητρίου Μπάτζιου.
Παράλληλα με την αγάπη, που τρέφω για το επάγγελμα μου και εν μέσω της βαθύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που βιώνει εν συνόλω η χώρα μας, εκδηλώνω και το ουσιαστικό ενδιαφέρον μου για τα κοινά με επιθυμία και θέληση να προσφέρω στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις δημοτικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στα τέλη του Μαΐου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Εορδαίας με το συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και να συνταχθώ στο πλευρό της Δημάρχου μας Παρασκευής Βρυζίδου, η οποία είναι από τα πιο επιτυχημένα κατά κοινή παραδοχή αιρετά αυτοδιοικητικά πρόσωπα, προκειμένου να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου στο έργο της.


Ο Δήμος Εορδαίας αποτελεί και προσωπικά τη γενέτειρα περιοχή μου, αλλά και την περιοχή όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.
Ανήκω στη νέα γενιά και γνωρίζω τις ανησυχίες που έχει και τα προβλήματα που την απασχολούν. Οραματίζομαι, όπως όλοι εσείς, έναν καλύτερο Δήμο με ισχυρή και υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση και ο λόγος της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι μια ειλημμένη απόφαση, που αφορά τόσο το μέλλον της πόλης μας όσο και το μέλλον όλων μας.
Η οικογένεια μου, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μου καθώς και η επιστήμη την οποία σπούδασα, μου δίδαξαν να έχω αξίες και ιδανικά, να προσπαθώ για το καλύτερο, να θέτω στόχους και να αγωνίζομαι να τους πετύχω. Στόχος μου είναι ένας Δήμος ισχυρός, ένας Δήμος όπως πραγματικά τον επιθυμούν οι πολίτες του. Θα αγωνιστώ για αυτό και στην προσπάθεια μου αυτή ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.


Ειρήνη Τσάγια, Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Στο Συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Με Υποψήφια Δήμαρχο την
Παρασκευή Βρυζίδου.
Από το Blogger.