Header Ads

Πέντε λαϊκές συναυλίες με τον Κώστα Θωμαΐδη

Πέντε λαϊκές συναυλίες με τον Κώστα Θωμαΐδη διοργανώνει ο συνδυασμός «Αλλάζουμε Εποχή» σε ισάριθμες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.
Συνδυάζουμε τον πολιτικό μας λόγο με τη μουσική. Ο πολιτισμός για τον συνδυασμό μας είναι άποψη, είναι τρόπος ζωής. Άλλωστε στη δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι μας χρειαζόμαστε ανάσες ψυχαγωγίας.
Πρόγραμμα συναυλιών

-Κοζάνη: Grand Cafe, Τετάρτη 30 Απριλίου.
-Πτολεμαΐδα: Cafe Bar «Θέα», Πέμπτη 1 Μαϊου.
-Παρασκευή 2 Μαϊου Καστοριά.
-Σάββατο 3 Μαϊου Φλώρινα
-Κυριακή 4 Μαϊου Γρεβενά
Ώρα έναρξης συναυλιών 9.30 μ.μ.


Ο  Κώστας Θωμαΐδης, μια από τις σημαντικότερες διαχρονικά φωνές του ελληνικού τραγουδιού, εμφανίζεται σε πέντε μουσικές βραδιές στη Δυτική Μακεδονία. Βραδιές που στοχεύουν στη μνήμη και το συναίσθημα, στη συνύπαρξη μέσα από μια σειρά αγαπημένων τραγουδιών. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι τραγουδάμε αυτά που αγαπήσαμε και θυμόμαστε, αυτά που θέλουν να ξεχάσουμε…
Οι μουσικές παραστάσεις ξεκινούν με ένα κύκλο γνωστών πια  αλλά και επίκαιρων πολιτικών τραγουδιών,  σε ένα πρόγραμμα με κορμό αγαπημένα τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου , Θάνου Μικρούτσικου κ.ά.
Ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών με επικεφαλής τον Θύμιο Παπαδόπουλο [πνευστά] και τους Ιώ Κυριακίδη [πιάνο], Χριστίνα Κολοβού [τσέλο], μας ταξιδεύει με μοναδικό μουσικό τρόπο, στο χώρο και το χρόνο του ελληνικού τραγουδιού.


 «ΑλλαΖουμε Εποχή» Ο άνθρωπος στο επίκεντρο



Από το Blogger.