Header Ads

Κοζάνη: Εκδήλωση συνδυασμού Θέμη Μουμουλίδη

Μαζί διαμορφώνουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού και υιοθετούμε μία νέα αντίληψη συμμετοχικής δημοκρατίας, με ουσιαστικό ρόλο στις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας και στις τοπικές συλλογικότητες.



Ο περιφερειακός συνδυασμός ΑλλαΖουμε Εποχή με υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον Θέμη Μουμουλίδη, διατηρώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, διοργανώνει Θεματική Ενότητα με θέμα: «Πολιτιστική ανάπτυξη στη Δυτική Μακεδονία - Πρόταση σύνδεσης Παιδείας Τετάρτη 10 Μαρτίου 2014, ώρα 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδης και θα κάνει παρέμβαση ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος.

Επίσης, άνθρωποι με προσφορά στον Πολιτισμό, στις Τέχνες και στα Γράμματα, παρεμβαίνουν και μιλούν για Θέατρο, Μουσική, Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και Παραδοσιακούς Οκισμούς.

ΑλλαΖουμε Εποχή στη Δυτική Μακεδονία, δημιουργούμε το μέλλον, αντλώντας δύναμη από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ
Από το Blogger.