Header Ads

Ένωση χειριστών Δυτικής Μακεδονίας: Σχετικά με την ανακοίνωση του σωμ. Σπάρτακος

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση-ενημέρωση του Σωματείου Σπάρτακος, η οποία απευθύνεται στους 8μηνίτες.



Και λέμε με μεγάλη μας έκπληξη γιατί το κείμενο εκτός όλων των άλλων αναφέρει: «αποτρέψαμε τις συμβάσεις των 586 εωρώ.

- Προχωρήσαμε σε συμφωνία με τη ΔΕΗ. - Στόχος είναι για την ίδια κατηγορία και την ίδια ειδικότητα, με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας με το τακτικό προσωπικό, να υπάρχει η αντίστοιχη αμοιβή.»

Είναι γνωστό της πάσης πως και με ποιους έγινε η συμφωνία με τη ΔΕΗ και θεωρούμε απαράδεκτο ένα σωματείο με την πορεία και την δράση του Σπάρτακου να ξεφτιλίζεται και να ψεύδεται με τέτοιο τρόπο μόνο και μόνο για να κερδίσει νέα μέλη.

Δεν λειτουργεί και δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι ένα συνδικάτο κύριοι του Σπάρτακου, εσείς ήσασταν αυτοί που μέχρι τελευταία στιγμή λέγατε στα παιδιά που σήμερα αποκαλείται «συναδέλφους 8μηνίτες» ότι τους κοροϊδεύουμε, ότι δεν θα πάρουν τα αναδρομικά τους και άλλα πολλά.

Ας μας απαντήσουν τι σχέση έχει το Σωματείο «Σπάρτακος» με την Ομοσπονδία Χειριστών; Απάντηση: Καμία.

Που ήταν όλοι αυτοί όταν παλεύαμε με τριμερείς επιτροπές για την εφαρμογή των ΣΣΕ; Απάντηση: Πουθενά.

Όσο για την «αντίστοιχη αμοιβή με το τακτικό προσωπικό» γεννιούνται πολλά ερωτήματα, και το κυριότερο: γιατί τώρα; Απάντηση: Πλησιάζουν οι εκλογές του Σπάρτακου ο οποίος έχει αποδεκατιστεί και ψάχνει νέα μέλη για συνδρομές και για ψήφους.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και ας μάθει ο καθένας ότι το συνδικάτο θα πρέπει να λειτουργεί μόνο προς όφελος των εργαζομένων και όχι για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, ο νοών…. νοείτω.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΓΩΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΧΤΣΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Από το Blogger.