Header Ads

Ο Σπάρτακος συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Οι εργαζόμενοι, για μία ακόμα φορά, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική χρονική στιγμή, καλούνται να αποδείξουν την δυναμική και αποτελεσματικότητα της απεργίας συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά.
Ενάντια στα Μνημόνια, την λιτότητα, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό.
Ειδικά για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, η απεργία τούτη θα δώσει την ευκαιρία να σταλεί ένα ακόμα μήνυμα ενάντια στην πρόθεσή τους να εκποιήσουν τον Εθνικό πλούτο, ενάντια στην πρόθεσή τους να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση που ανήκει στους εργαζομένους της και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
Την ώρα που έχουν είδη βάλει στη Νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής το Σχέδιο Νόμου για την πώληση της «Μικρής ΔΕΗ», η απεργία της Τετάρτης θα πρέπει να αποτελέσει την απάντηση που θα αποτρέψει το πέρασμα στα επόμενα στάδια που είναι οι αναγνώσεις στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.
Η μόνη απάντηση στις προθέσεις, ο μόνος τρόπος να αποκρούσουμε τους καταστροφικούς στόχους τους είναι η οργάνωση, η συσπείρωση, η συμμετοχή και η δυναμική αντίδραση.
Την Τετάρτη 9 Απριλίου δίνουμε δύναμη και περαιτέρω δυναμική στον αγώνα μας διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν, διεκδικώντας τα αυτονόητα δικαιώματά μας (εργασία, αξιοπρεπή ασφάλιση και σύνταξη κ.ο.κ). Διεκδικώντας ένα μέλλον με προοπτική για εμάς και τα παιδιά μας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία και στις συγκεντρώσεις των σωματείων και των εργατικών κέντρων ισχυροποιώντας την αντίδραση και ενισχύοντας την αντίσταση ώστε να φθάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακόμα πιο κοντά στο στόχο.

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΩΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ

Γραφείο Τύπου
Από το Blogger.