Header Ads

Ευχαριστήρια επιστολή ΟΦΑΕ προς την Ραχήλ Μακρή

Μετά την τοποθέτηση της Τομεάρχου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20-2-14, για το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας περί διεθνών οδικών μεταφορών», η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος της απέστειλε την με αριθ. πρωτ. Α12/2/0519 ημερ. 28-3-14 ευχαριστήρια επιστολή

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της επιστολής, η εκτενής παρουσίαση από την κα Ραχήλ Μακρή των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μεταφορείς σε συνδυασμό με την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή της σε ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των αυτοκινητιστών, έφερε απτά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, από 17-3-2014 το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων έθεσε σε εφαρμογή πιλοτικό Επιχειρησιακό σχέδιο, τρίμηνης διάρκειας, για τον συντονισμό και την εντατικοποίηση των ελέγχων σε φορτηγά οδικών εμπορευμάτων και επιβατικών μεταφορών σε 24ωρη βάση.
Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, πιστή στο έργο που της ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα όλων των Ελλήνων, όλων των κλάδων, τα οποία η Συγκυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί, προωθώντας σχέδια νόμου εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων είτε με διαδικασίες κατεπείγοντος είτε υπό την απειλή της εξόδου της χώρας από το Ευρώ.

Ακολουθεί η επιστολή της Ομοσπονδίας:

Από το Blogger.