Header Ads

ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Ημερίδα «Οικονομική Διαχείριση - Ανάθεση Δημοσίων Συμβάσεων»

Οι ταχύτατες και συνεχείς αλλαγές στη νομοθεσία και τη νομολογία που διέπει τη λειτουργία των Ο.Τ.Α., καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των στελεχών τους.

Η Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενη στην παραπάνω ανάγκη, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 σε συνεργασία με τη ΔήμοςΝΕΤ ημερίδα, με θέμα «Οικονομική Διαχείριση – Ανάθεση Δημοσίων Συμβάσεων- Συμμόρφωση σε Δικαστικές Αποφάσεις»



Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κοβεντάρειο, Οδός Χ. Μούκα (κέντρο-πεζόδρομος), στην Κοζάνη.

Θα αναπτυχθούν θέματα για την οικονομική διαχείριση και την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων (προμήθειες- υπηρεσίες).

Επίσης θα αναπτυχθεί το πολύ σημαντικό ζήτημα της συμμόρφωσης στις δικαστικές αποφάσεις, διότι ολοένα και συχνότερα οι δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα υποχρεούνται σε πληρωμές μέσω δικαστικών αποφάσεων, διαταγών πληρωμής κλπ., με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα ζητήματα που εκτείνονται από τα δικαιολογητικά και τις κρατήσεις έως την τοκοφορία και τη λογιστική τακτοποίηση.

Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση των σημαντικότερων διατάξεων του νομοσχεδίου «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας ΥΠ.ΕΣ» με το οποίο γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις στα θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και προσωπικού των Ο.Τ.Α. και των νομικών τους προσώπων.

Η θεματολογία επιλέχθηκε με κριτήριο τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους Ο.Τ.Α., αλλά και τις σημαντικές εξελίξεις στη νομολογία και νομοθεσία.

Το πρόγραμμα εδώ
Από το Blogger.